NAPHÁZ Építésziroda Kft.  

 

Épinfó szakmai katalógus

Építőanyag<br>Építőipar<br>Lakberendezés

Építőanyag
Építőipar
Lakberendezés

 

Kezdőlap
Témakör lista
Partnereink
Médiaajánlat
Kapcsolat
 

Hírek

Programajánló - Építészeknek

Újdonságok


SZAVAZÁS

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

A szavazás állása
Eddigi szavazások

AJÁNLÓ

Az Aktuális rovat híreit az OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft. szemlézi

KatalógusAktuálisSzakcikkWebáruházSzakkönyvBlog

Épinfó szakmai katalógus

www.epinfo.hu

Médiaajánlat

(Utolsó frissítés: 2017.06.23.)

1./ AZ ÉPINFÓRÓL

Az Épinfó a Napház Építésziroda Kft. 2003 óta működő szakmai információs szolgáltatása. Fő profilja szerint szakmai katalógus, amely az építőanyagok, épületfelszerelési, -berendezési, kertépítési termékek, kapcsolódó szolgáltatások hazai választékát rendszerezi.

2./ MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

2.1 Regisztráció a katalógusba

Az Épinfó katalógus oldalain jelenleg alapregisztrációt  tudunk biztosítani, amely díjmentesen vehető igénybe, az alábbi tartalommal:

Cégnév, a kapcsolódó honlapra mutató hivatkozás és egy néhány mondatos (a gyártott, forgalmazott termékekre, szolgáltatásokra vonatkozó) tevékenységi kör leírás, amely megjelenik valamennyi érintett témaköri oldalunk találati listájában, illetve a "Partnereink" menüpont alatti céglistákban. (A tevékenységi kör leírás terjedelme 4-500 karakter, jellege kiemelés, tördelés nélküli folyamatos szöveg).

Kiegészítő információk:

  • A díjmentes alapregisztráció feltétele az Épinfó témájához kapcsolódó tevékenység, illetve a magyar nyelvű, működő internetes honlap, amelyben szerepelnek a kapcsolatfelvételhez szükséges adatok. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ingyenes tárhelyen és/vagy ingyenes domainnév alatt található honlap díjmentes regisztrációjára, vagy a korábbi regisztráció megújítására már nincs lehetőség.
  • Más katalógusok, linkgyűjtemények számára csak korlátozott megjelenést tudunk biztosítani.
  • A díjmentes alapregisztráció határozatlan időre szól.

2.2 Sajtóanyag, hír, cikk megjelentetése

Díjmentes lehetőség, de a megjelenés nem garantált. A hírekre, cikkekre, programajánlókra mutató hivatkozások rövidhírként megjelennek a kezdőlapon illetve az Aktuális rovat időrendi oldalán, teljes szövegük pedig a hír/cikk saját oldalán, illetve a témaoldalakon olvasható. A rövidhírek megjelen(het)nek a témában hozzájuk kapcsolódó katalógus oldalakon is.

3./ KAPCSOLATFELVÉTEL

Az Épinfó szerkesztett katalógus, a regisztráció nem közvetlen online formában történik. A megjelenési lehetőségekkel kapcsolatban információ a naphaz@naphaz.hu e-mail címen kérhető. 

 
 

Megtekintések száma: 159  

Adatvédelmi nyilatkozat          Az oldal üzemeltetője: WEBműHELY kft. Impresszum, jogi nyilatkozat