Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Redőnyök - Épinfó

Redőnygurtnis Bt.

http://www.redonygurtnis.hu

Teljes körű redőnygurtni javítás, redőnyszerelés, szúnyogháló szerelés és javítás, reluxa szerelés, roletta szerelés és javítás. Egy éves garancia! Ingyenes felmérés és árajánlat. Hétvégén is dolgozunk. 06 20 432 6550 - Hívjon bizalommal!


Tamási Árnyékolás Bt.

http://tamasiarnyekolas.hu

Redőnyök (műanyag vagy alumínium kivitelben, motorral is), rovarhálók (fix, mobil, pliszé), reluxa, szalagfüggöny, harmonikaajtó gyártása, szerelése és javítása.


Redőnyvilág

http://www.redonyvilag.hu

A Redőnyvilág a prémium kategóriás redőnyök legmegbízhatóbb hazai képviselőjeként több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, versenyképes árakkal, valamint három év teljes körű garanciával kínálja termékeit. Külső- vagy vakolható tokos, alumínium vagy műanyag, a széles és folyamatosan megújuló kínálatban minden típusú redőny megtalálható, méghozzá igény esetén teljesen egyedi színekkel és mintákkal. A Redőnyvilág a legmodernebb technológiák elkötelezett híveként az árnyékolók motorizálhatóságában és automatizálhatóságában egyaránt az élen jár!


Csancsa Árnyékolástechnikai Bt.

https://www.csancsa.hu

Árnyékolástechnika mesterfokon a Csancsa Bt-nél. Valóra váltjuk álmait otthonában. Kiemelt termékcsoportjaink a redőny, zsaluzia és napellenző, ezek mellett természetesen az összes főbb árnyékolástechnikai ágazatban képviseltetjük magunkat. Rengeteg referencia, számos színminta található weboldalunkon, ahol hétről hétre új blog cikkekkel jelentkezünk az árnyékolás világából. Tekintsék meg oldalunkat, vegyék fel a kapcsolatot velünk!


Y-BAU Kft.

http://www.ablakweb.hu

Hőszigetelt redőnyök szerelése.


Baltavári Redőny Kft.

http://b-rekord.hu

Baltavári System® redőnyrendszer gyártása és forgalmazása, B-Rekord® redőnyszekrényes áthidalózsaluzat gyártása és forgalmazása.


Atenád Árnyékolástechnikai Kft.

http://www.atenad.hu

Cégünk árnyékolástechnikai termékek gyártásával és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Hőszigetelt redőnytok rendszereink (PERFEKT ST 200 RG áthidaló helyére építhető, illetve PERFEKT AE 200 RG nyílászáróra szerelt redőnytok rendszer) a német LEHR GmbH termékei, amelyek az alábbi gyártók termékeivel egészíthetők ki: Heroal GmbH./ Hő- és hangszigetelt alumínium redőnylécek; Becker GmbH./ Redőnymozgató motorok és vezérlések; Siral GmbH.és DiHa GmbH./ Egyéb redőnytartozékok és alkatrészek.


Rollstar Árnyékolástechnikai Kft.

http://www.rollstar.hu

Kézi és motoros működtetésű redőnyök gyártása és szerelése az ország bármely pontján.


Szajkó Árnyékolástechnika

http://www.szajkoarnyekolas.hu

A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia és szúnyogháló mellett belső árnyékolók, mint szalagfügöny, reluxa és roletta is megtalálhatók kínálatunkban.


Fenster Plast Nyílászáró Centrum

http://www.fensterplast.hu

Árnyékolástechnikai termékek: műanyag és Heroal alumínium redőny, reluxa, fix, mobil, zsanéros szúnyogháló, rovarháló.


AblakGuru Kft.

http://www.ablakguru.hu

Műanyag és alumínium ablak, ajtó forgalmazása. Nyílászárók beépítése, cseréje. Redőny, reluxa forgalmazása, gyártása, komplett kivitelezéssel. Új szolgáltatás: extra ablak, beépítés, bontás-beépítés.


Fortuna Lamella 2000 Kft.

http://www.fortunalamella.hu


Zollux Kft.

http://www.zollux.hu


Rolo Express Kft.

http://www.minosegiredony.hu

Roka falazatba építhető redőny, külső tokos alumínium redőny, belső tokos redőny, faredőny.


A & A Suntech Árnyékolástechnikai Kft.

http://www.waremagyarorszag.hu

Európa legnagyobb árnyékolástechnikai cégének, a WAREMA Renkhoff GmbH-nak magyarországi képviselete. Teljeskörű árnyékolástechnikai szolgáltatások kizárólag I. osztályú minőségben. (Veszprém)


Hernádi Árnyékolástechnika Kft.

http://www.hernadi.hu

Külső árnyékolók (redőnyök, tokrendszerek, napellenzők, zsalúziák, télikert árnyékolók, naphálók). Belső árnyékolók (reluxák, sávrolók, nádrolók, szalagfüggönyök, dekorrolók, pliszék, panelfüggöny).


Honlap ajánló


JOGSZABÁLY

 

Kapcsolódó OTÉK előírás:


253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet, 86. § (3):  

  • Új épületek tervezése és megvalósítása során építészeti eszközökkel (pl. külső árnyékoló), illetve növényzettel kell biztosítani a túlzott nyári felmelegedés elleni védelmet.


Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?