Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Hangszigetelő, hanggátló termékek - Épinfó

Polifoam Kft.

http://www.polifoam.hu

Polietilén termékek gyártása és forgalmazása. Hang- és hőszigetelés, utólagos és beépítéskori akusztikai szigetelés.


Knauf Insulation Kft.

http://www.knaufinsulation.hu

A Knauf Insulation, amely önálló egységet alkot a Knauf Csoporton belül, a múlt század hatvanas éveiben kezdett szigetelőanyagokkal foglalkozni. Ma a Knauf Insulation a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő szigetelésgyártója, amely széles választékban kínál a megnövekedett energiahatékonysági-, hő- és hangszigetelési igényeket is kielégítő Ecose üveggyapotot, kőzetgyapotot, fagyapotot lakossági építkezésekhez és felújításokhoz csakúgy, mint kereskedelmi és ipari épületekhez. 2006 júliusában a Knauf Insulation felvásárolta a Közép- és Kelet-Európában működő Heraklith vállalatot, és ezzel az európai szigeteléspiac vezető gyártójává vált. A hazai, kiváló minőségű fagyapotot előállító gyár Alsónemesapátiban található.


PFEIFER-GARANT Kft.

http://www.pfeifer-garant.hu

Hanghídmegszakítók.


Hang és Tűz Kft.

http://www.phonestar-hangszigeteles.hu

Cégünk 2010 óta gyártja a PhoneStar Csendlapot. Az utólagos hangszigetelésben legjobb megoldást kínáló PhoneStar Csendlap beépítését is vállaljuk, gyakorlott szakember csapattal az ország egész területén. A PhoneStar Csendlap egy 10 és 15 mm vastagságú, 1200*800 és 1250*625 mm méretű hanggátló lap. A hangszigetelő keretanyag egy többrétegű cellulózból álló szerkezet. A magas hangszigetelési tényezőt különleges szemcsézetű szárazhomok biztosítja. Honlapunkon számos ismertető és referencia is megtekinthető.


Austrotherm Kft.

http://www.austrotherm.hu

Expandált és extrudált polisztirolhab hőszigetelő anyagok, formahabosított hőszigetelő lemezek, fokozott hőszigetelő képességű Grafit® termékek gyártása, forgalmazása. Alkalmazási terület: homlokzati hőszigetelés, egyenes- és fordított rétegrendű lapostetők hőszigetelése, talajba kerülő szerkezetek hőszigetelése, lépéshang-szigetelés.


Fa álmennyezetek - EuroTrend 2000 Bt.

http://www.famennyezet.hu

Akusztikus fa álmennyezetek és falpanelek. Jó minőségű, korszerű fa álmennyezet nagy szakértelemmel rendelkező, megbízható partnertől.


Top Trade Kft.

http://www.toptrade.hu

Interfloor speciális szőnyegalátétek lépészaj csillapítására.


Lambda Systeme Kft.

http://www.lambda.hu

Hangszigetelő anyagok kereskedelme.


MÉHES RENOSZIG Kft.

http://www.mehesrenoszig.hu

Utólagos épületszigetelés, vízszigetelés, fal-, terasz- és pinceszigetelés. Tervezés, kivitelezés, nagykereskedelem. A kivitelezés során alkalmazott falszigetelési és szárítási technológiák: HW krómacél lemez beütéses vízszintes falszigetelés; Injektálásos vízszintes falszigetelés; WET SAVE elektrokinetikus (ozmotikus) falszárítási eljárás sótalanítással; PENETRÁT vízzáró bevonat (svájci cementhabarcs adalékszer koncentrátum); RENOVEX-H légpórusképző adalékszer páraáteresztő cementvakolatok előállításához; KOPROX (USA találmány, olasz gyártmány)-vízszigetelő, díszítő, védő bevonatrendszer; CHEM 646 rugalmas vízzáró bevonat teraszok, pincék utólagos szigetelésére, és CHEM 600 betonjavító utólagos vízszigetelésre. Kereskedelmi részlegünknél az utólagos falszigetelés speciális anyagain (PENETRÁT, RENOVEX, CHEM 646) kívül megvásárolhatók még: olasz hangszigetelési anyagok, PCI termékek. Tervezés: Tervezőirodánk régi és új szigetelési, felújítási munkáinak szakértését, tervezését, művezetését, műszaki ellenőrzését vállalja. Évente 100-120 épületre készül szakvélemény, ill. kiviteli terv. Avult szigetelések teljes körű rehabilitációja - évente 50-60 épületet újítunk fel.


ROLLA Stúdió

http://www.rolla.hu

Westag, Novoferm fa és acél beltéri ajtók, beltéri bejárati ajtók; Novoferm billenő és szekcionált garázskapuk; Westag fa hanggátló ajtók 32 dB-től 47 dB-ig; Novoferm ipari szekcionált kapuk, gyorskapu, szalagfüggöny; fa és acél tűzgátló ajtók, tűzgátló tolókapuk.


Üvegkalmár Kft.

http://www.uvegkalmar.hu

Hő-, hang-, homlokzati és biztonsági üvegszerkezetek gyártása, beépítése. Csiszolt, furatozott és fazettázott üvegek, tükrök, belsőépítészeti üvegek, üvegfalak, ajtók, tusolók, bútorok gyártása, beépítése. Bemutatóterünkben minden termékünk megtekinthető.


KERIMPEX Kft.

http://kerimpex.hu

ECOPHON akusztikus álmennyezetek, falburkolatok. Fade® Acoustic akusztikus vakolati rendszer.


Baranya Tégla Kft.

http://www.baranyategla.hu

Hanggátló tégla gyártása.


ROCKWOOL Hungary Kft.

http://www.rockwool.hu

ROCKWOOL kőzetgyapot termékek


WIENERBERGER zRt.

https://wienerberger.hu

POROTHERM 25 HG Profi helyszíni betonnal kitöltött tégla. Alkalmas lakóépületekben lakáselválasztó falak céljára, valamint egyéb épületek akusztikailag magas követelményszintű falainak az építésére (25 cm vastag). MACUPHON 20 hanggátló betonelem lakáselválasztó falakhoz, közösségi és ipari épületek hanggátló falazatihoz (20 cm vastag).


Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?