Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakkönyv

< >

Winwin az ingatlanpiacon - Home Staging mesterfokon

Ingatlan 2020. 10. 02.

Magánkiadás – 2019

  • Szerzők: Érsek Dóra - Jenőfi Réka - Vitális-Pintér Veronika
  • Oldalak száma:146
  • Borító: Puhatáblás
  • ISBN: 9786150064963
  • Nyelv: Magyar
  • Illusztráció: Színes fotók

Az első, magyar nyelvű, home stagingről szóló könyv, amiből megtudhatod, hogyan add el ingatlanodat a leggyorsabban, a lehető legrövidebb idő alatt. A szerzők szakértői az ingatlanok eladásra való tudatos felkészítésének, melynek sikerét és létjogosultságát tevékenységükkel naponta bizonyítják.

"Komoly értéket tart a kezében a kedves olvasó. Az egyedülálló tapasztalatokkal és szaktudással rendelkező szerzőcsapat ugyanis közérthető módon vezeti végig az ingatlanértékesítés első lépésein a lakásukat eladni kívánó tulajdonosokat és a lakásvásárlás előtt álló befektetőket. Nem túlzás azt állítani, hogy ez hiánypótló mű, hiszen olyan speciális látásmódot adhat az eladáshoz, ami nem csupán az eladók egyedi hasznát növeli, de a home staging szemlélettel eladásra felkészített lakások elterjesztésével a hazai ingatlanpiacra is hatással lehet ... Veronika, Réka és Dóra nemcsak legféltettebb szakmai titkaikból válogattak a könyv szerkesztése során, de a látványos képanyaggal, szórakoztató történetekkel és tanulságos háttérinformációkkal élménnyé varázsolják a home-staging szemlélet elsajátítását."

Balogh László vezető gazdasági szakértő, ingatlan.com

Ára 4 990 Ft helyett

  • 4 740 Ft (Megtakarítás 5%)

További információk, megrendelés a Libri honlapján»

Forrás: Libri

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Ingatlan

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?