Utolsó frissítés: 2020-06-23

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

ZÖLDTETŐK

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

KONE felvonók

Komfortnövelés 2013. 03. 25.

A KONE egyike a világ vezető felvonókat és mozgólépcsőket forgalmazó vállalatainak. Partnerei számára az iparág vezető felvonó-, és mozgólépcső/mozgójárda megoldásait szállítja. A tervezés, és a beépítés mellett karbantartási/modernizációs csomagokat nyújt, mely lehetővé teszi a költséghatékony és megbízható üzemeltetést.

A KONE mindig is elismerésnek örvendett az általa alkalmazott forradalmian új környezet-hatékony technológia miatt. A világon elsőként a KONE 1996-ban jelentkezett gépház nélküli felvonóval, a MonoSpace-el. Azóta globálisan annyi energiát takarított meg, amennyivel 2000 x körbe lehet autózni a Földet. Megújult felvonómegoldása a korábbi vezető iparági változattól is előnyösebb, további 35%-kal csökkentett energiafogyasztási mutatókkal rendelkezik.

3 ok, amiért érdemes a KONE-t választani:

1. Kategóriáján belül a legjobb környezet-hatékonysággal rendelkezik

KONE EcoDisc® hajtómű

A teljesen megújult KONE EcoDisc® hajtásegység és a nagy hatékonyságú vezérlőrendszer még magasabb szintű energiahatékonyságot eredményez, mint valaha. Elősegítve ezzel az üzemeltetési költségek, illetve az épület környezeti lábnyomának csökkentését.

Környezet-hatékony regeneratív hajtás

A legújabb regeneratív hajtás-fejlesztés képes újrahasznosítani az energiát azonnali újrafelhasználás céljából, 35%-kal csökkentve ezáltal az energiafogyasztás mértékét. A teljes energia nyereség egy 8 személyes KONE Monospace®  felvonónál kb. 20%.

Hosszú élettartamú LED világítás

A LED világítás nem csupán 80%-kal hatékonyabb, mint a halogénizzós alkalmazások, de 10x hosszabb élettartammal is rendelkezik.

Továbbfejlesztett készenléti megoldások

Álló felvonó esetében a hajtás, a világítás, a szellőztetés és a riasztás stand-by üzemmódba kapcsol. A továbbfejlesztett készenléti megoldások jelentős megtakarítást jelenthetnek lakóépületeknek, különösen kis-és közepes forgalmú felvonók esetében.

2. Az iparágon belül a legmagasabb szintű utazási komfort

A megújult KONE Monospace® minden részletét úgy dolgozták ki, hogy hozzáadott értékkel járuljon hozzá az épülethez, és a lehető legmagasabb szintű kényelmet, biztonságot és komfortot nyújtsa. A minőséget az átadást megelőző, utazási kényelemre irányuló tesztelés garantálja, mely a KONE egyedülálló szolgáltatása.

  • Megújult szerkezet és fékezőrendszer

Az új, rendkívül megbízható motorszabályzó rendszer egyenletes gyorsulásával és fékezésével színvonalas utazási kényelmet, és pontos szintbeli illeszkedést biztosít a célállomáson. Az új fékezés- tesztelő funkció naponta automatikusan ellenőrzi a fékek állapotát, tovább fokozva ezzel a biztonságot.

  • Minimális rezgést és zajmentességet biztosító megújított emelőrendszer

A centralizált kis súrlódási együtthatóval rendelkező emelőrendszer csökkenti a zaj- és rezgésszintet, illetve az épület egyéb területeire kifejtett zajhatást.

  • Továbbfejlesztett fülkeszerkezet a fokozott utazási kényelem érdekében

A megújult felvonófülke szilárd szerkezete és zajszigetelése komfortos és kényelmes utazást biztosít. Az új, alacsony zajhatást eredményező és szigeteléssel rendelkező vezetőelemek gondoskodnak a csökkentett szintről.

3. Díjnyertes kreatív tervezési koncepció, melynek segítségével az épületek egyedivé tehetők

A KONE díjnyertes tervezői csapata által kialakított, funkcionális és vizuális szempontból is kiváló alternatívák széles választéka megkönnyíti a fülkekivitel kiválasztását. Az iparágon belül a legrugalmasabb és legváltozatosabb kreatív tervezési kínálat biztosított. A több mint száz innovatív alapanyagot és kiegészítőt tartalmazó kínálat, és a legújabb világítási megoldások milliónyi kombinációt tesznek lehetővé.

KONE felvonó

< >
KONE Felvonó Kft.
http://www.kone.hu
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Lift, felvonó
Mozgólépcsők, mozgójárdák

Legújabb cikkek

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Láthatatlan erő - 20 éve Magyarországon

Építőanyagok 2015. 04. 22.

A Kaspar Winkler által 1910-ben alapított, svájci székhelyű Sika AG egy világméretekben aktív, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó cégcsoport. Napjainkra a Sika piacvezető szerepet tölt be azoknak az anyagoknak a gyártásában és forgalmazásában, amelyeket a betontechnológia, a tömítés, a ragasztás, a szigetelés, az ipari padlók és bevonatok, a tűz- és korrózióvédelem, a tető- és vízszigetelés, valamint a teherhordó szerkezetek megerősítése, javítása és védelme területén alkalmaznak

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?