Utolsó frissítés: 2020-06-02

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

SZÍNES OTTHON

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

Villeroy & Boch márka

Omnia architectura GreenGain víztakarékos fali WC
Omnia architectura GreenGain víztakarékos fali WC

A mettlach.i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 24 termelőüzemmel rendelkezik Európa 12 országában – köztük hazánkban is - , Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra, burkolóanyagok. 260 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa és Magyarország egyik meghatározó márkájává vált.

Ceramicplus - több mint tíz éve az igazán tiszta fürdőszobáért

A különleges kerámiafelületet, a CeramicPlus-t az 1999-es ISH kiállításon mutatta be először a szakma nemzetközi képviselőinek a Villeroy & Boch. Az eljárás keretében a kerámiafelületen lévő mikroszkópikus pórusok „eltűnnek”, aminek következtében a por, vízkő és a baktériumok minden létező tapadási pontja megszűnik.

A felület tisztításához így elegendő csak vizet vagy gyenge tisztítószereket használni, az agresszív tisztító anyagok alkalmazása azonban fölöslegessé válik. Ez a környezet kímélése mellett jelentősen megkönnyíti a kerámiatermékek ápolását, és csökkenti a tisztításra fordított időt és pénzt.

Omnia GreeGain és proDetect – az ökológiai fenntarthatóság mellett

2009-ben, az ISH 50. évfordulójának évében a kiállítás fő témája a haladó szellemű fürdőszoba-tervezés, valamint a jelentős ökológiai előnyöket kínáló termékfejlesztés volt. A Villeroy & Boch ismét számos innovatív terméket mutatott be az ISH „Kék Felelősség” kampányának jegyében. A kampány célja a felelős vízhasználat elősegítése a 21. században 

A bemutatott Omnia architectura GreenGain, valamint a radartechnológiát alkalmazó proDetect elnevezésű termékújdonságaival a Villeroy & Boch további jelentős lépéseket tett nélkülözhetetlen természeti erőforrásunk, a víz megőrzéséért. Az Omnia architectura GreenGain a Villeroy & Boch első olyan fali-WC-je, amely öblítésenként csupán 3,5 liter (a korábbi szokásos 3/6 l-es öblítéshez képest, amely 40 százalékkal kevesebb) vizet használ. A WC belsejében és a csatlakozó csőrendszerben kialakított speciális vízelosztó rendszer tökéletes öblítést biztosít jelentősen kevesebb víz felhasználása mellett.

A piszoároknál alkalmazott, egyedülálló proDetect rendszer rejtett, radartechnológián alapuló érzékelőjével felismeri a használat végét, ezzel lehetővé téve a felesleges vízöblítés elkerülését. A rendszer különlegessége, hogy kívülről láthatatlan, így az esetleges rongálások esélye jelentősen csökken, továbbá figyeli az elmúlt 30 nap használati szokásait és ezek alapján állítja be a szükséges vízmennyiséget, melyet egyébként manuálisan is állíthatunk akár a rendkívül takarékos 0,8 literes fokozatra is.

A környezettudatos, modern felhasználó számára fontos, hogy fenntartsuk a megfelelő egyensúlyt a víz gazdaságos fogyasztása, valamint a tökéletes higiénia iránti igénye között.

Villeroy&Boch

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

www.alfoldi.hu , www.villeroy-boch.com

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Fürdőszoba berendezés, -felszerelés
Szaniter

Legújabb cikkek

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Láthatatlan erő - 20 éve Magyarországon

Építőanyagok 2015. 04. 22.

A Kaspar Winkler által 1910-ben alapított, svájci székhelyű Sika AG egy világméretekben aktív, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó cégcsoport. Napjainkra a Sika piacvezető szerepet tölt be azoknak az anyagoknak a gyártásában és forgalmazásában, amelyeket a betontechnológia, a tömítés, a ragasztás, a szigetelés, az ipari padlók és bevonatok, a tűz- és korrózióvédelem, a tető- és vízszigetelés, valamint a teherhordó szerkezetek megerősítése, javítása és védelme területén alkalmaznak

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?