Utolsó frissítés: 2020-05-24

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kertem, teraszom

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

Játszótéri berendezések - Egyedi szín- és formavilág

Galaxy - Sirius II játszótéri berendezés
Galaxy - Sirius II játszótéri berendezés

A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.  A kiindulási pont az volt, hogy a gyermekek számára érdekes teret hozzon létre a városi környezetben. Ennek megalapozására létrejött a Kompan Játék Intézet, mely gyakorló játékpedagógus és -pszichológus munkatársai révén a különböző gyermeki korosztályok lelki- és fizikai fejlettségi szintjének megfelelő játszóberendezéseket tervez. Minden új játszószer-sorozat ennek tükrében készül.

Mára a Kompan vezető szakértővé vált a minden korosztály számára kínált játszótéri megoldások terén és világszerte jelen van. A megalakulás óta környezettudatos gyártás folyik: fát, mint alapanyagot csak államilag ellenőrzött erdőgazdaságból fogad be, FSC-minősítéssel. A felhasznált műanyagok (PA-, PE) újrahasznosíthatóak.

A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Célunk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzunk létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak - hosszútávon is.

Jelenleg a Kompan 3 cégének termékeit forgalmazzuk kizárólagos joggal Magyarországon:

  • A színes, hagyományos, valamint modern játszótéri berendezéseket és sportpályákat gyártó dán KOMPAN A/S;
  • A térhálókat és kötélpiramisokat gyártó német COROCORD cég;
  • A gördeszka- és görkorcsolyaelemeket gyártó belga RHINO SKATEPARK SYSTEMS.

Megrendelőink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szaktanácsadás, területfelmérés, tervezés, 2D és 3D látványtervek, környezetbe illesztett kihelyezés, valamint karbantartás terén. A legjobb minőségű anyagok, formatervezés és sokéves tapasztalat biztosítja berendezéseink tartósságát, melyekre egyedülállóan hosszú, 5, illetve 10 év garanciaidőt adunk.

Termékeink változatos formavilága és megbízhatóan magas minősége tette lehetővé, hogy játszóeszközeink, játszótereink ma már az ország teljes területén megtalálhatóak. Elmondhatjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége és cégünkbe vetett bizalma megalapozott, s ennek köszönhetően hosszú távú üzleti kapcsolatot tudunk kialakítani.

KOMPAN GALAXY termékek

Galaxy - Adara II játszótéri berendezés

Galaxy - Adara II játszótéri berendezés

A KOMPAN GALAXY berendezéseknél alkalmazott anyagok

Oszlopok és csövek: tüzihorganyzott acél, TPE gumi oszlopzáró kupakokkal és keménygumi (PP) csatlakozógömbökkel; Játszóelemek: gumibevonatú (TPE) polietilén, porszórt poliuretán bevonatú acélkerettel; Kötelek és hálók: acélerősítésű poliamid; Állófelületek: igen magas kopásállóságú, HDPE panelok, csúszásmentes felületi kiképzéssel; Műanyag kiegészítők: UV stabilizált, környezetbarát műanyagok; Zárt, önbeálló csapágyak; Mászófalak és egyéb műanyag elemek: magas kopásállóságú, vandálbiztos HDPE panelok.

A GALAXY termékeken is látszik, hogy a KOMPAN „halad a korral”: már nem csak a megszokott kék színben rendelhetőek, hanem a fiatalok által is kedvelt, divatos zöld és szürke (lime&grey) változatban is. A közkedvelt SUPERNOVA az új „lime&grey” stíluson kívül kapható egy limitált variációban is. Ezekkel az egyedi színekkel egy új designt, látványt teremtettek a játékoknak.

 KOMPAN - SUPERNOVA

SUPERNOVA

Mesék Hans Christian Andersentől

Olvass, Hallgass, és Játszva tanulj

2014-ben megérkeznek a KOMPAN 21. századi játszóvárai, melynek témái a gyerekek és felnőttek által is jól ismert, és kedvelt Andersen mesék, köztük a Kis Hableány, A Tűzszerszám és A Rút kiskacsa. Ezek a játszóvárak rengeteg kiegészítővel teszik varázslatossá a gyerekek játékélményét, melyek megfelelő fizikai kihívásokat nyújtanak az 1-8 éves korosztály számára.

A KOMPAN Hans Christian Andersen Mese koncepció egy forradalmi újítást jelent a 21. században.

 KOMPAN - Mesekoncepció

A kis hableány; A rút kiskacsa

 KOMPAN Mesekoncepció

A tűzszerszám

Miért is 21. századi játszótér? Az elbűvölő téma egyúttal virtuális játékélményt is nyújt, ehhez csak annyit kell tennünk, hogy magunkkal visszük okos telefonunkat, vagy táblagépünket a játszótérre, melyre letölthetünk egy alkalmazást. Ennek segítségével a készülék felismeri a játszóeszközön lévő QR kód alapján, hogy melyik meséről van szó.

Használatával a gyerekek kedvük szerint választhatnak a meseolvasás, a hangos felolvasás, és a digitális játékok közül, ezen alkalmazásokkal akár a helyszínen, otthon, vagy akár az iskolában is megismerkedhetnek a mesével. 16 különböző nyelven hallgathatjuk, olvashatjuk a történeteket, így erős nyelvi alapot is adhatnak a gyermekek számára. Ez az egyedi fejlesztés a híres Dán pedagógiai intézet közreműködésével jött létre.

Ily módon a gyerekek és a felnőttek egyaránt megoszthatják a játék, a tanulás és a kulturális élményeket.

< >
KOMPAN Képviselet
http://www.kompankepviselet.hu

Legújabb cikkek

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Láthatatlan erő - 20 éve Magyarországon

Építőanyagok 2015. 04. 22.

A Kaspar Winkler által 1910-ben alapított, svájci székhelyű Sika AG egy világméretekben aktív, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó cégcsoport. Napjainkra a Sika piacvezető szerepet tölt be azoknak az anyagoknak a gyártásában és forgalmazásában, amelyeket a betontechnológia, a tömítés, a ragasztás, a szigetelés, az ipari padlók és bevonatok, a tűz- és korrózióvédelem, a tető- és vízszigetelés, valamint a teherhordó szerkezetek megerősítése, javítása és védelme területén alkalmaznak

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?