Utolsó frissítés: 2020-05-24

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

ZÖLDTETŐK

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

SECURIDEV zárrendszerek

Nyílászárók 2013. 04. 04.
DOM cilinder termékek
DOM cilinder termékek

A SECURIDEV Group Európa egyik legnagyobb zárgyártó csoportja. Ebbe a csoportba tartozik az EURO-ELZETT Kft. is. A 2010-ben létrejött a SECURIDEV Magyarország Kft. hivatása a SECURIDEV cégcsoport külföldi cégeinek képviselete, és azok termékeinek forgalmazása Magyarországon. Az EURO-ELZETT Kft. zárkínálatát cégünk a következőkkel egészíti ki minden vevői igényt lefedő, teljes zárcsaláddá:

  • CR Serrature magas biztonságú zárak páncélajtókhoz, egyéb magas biztonságú ajtókhoz
  • Titan és Metalplast DIN zárak, kilincsek, veretek, pántok
  • Métalux portálzárak, fém-, üvegajtókhoz szükséges zárak, kiegészítők
  • Picard magas biztonsági fokozatú több ponton záró zárrendszerek
  • Ronis fa- és fémbútor zárak, egyéb speciális zárak, vasalatok
  • Titan és Dom hengerzárbetétek, főkulcsos rendszerek és épület zárak

Hengerzárbetétek

A Securidev Magyarország Kft. két európai hengerzárbetéteket és lakatokat gyártó céget képvisel Magyarországon:  a német Dom és a szlovén Titan cégeket.

A német DOM magas biztonságú mechanikus és elektronikus cilindereket gyárt és forgalmaz.

DOM cilinder termékek

DOM cilinder termékek

 

TITAN

A szlovén TITAN termékpalettája a legegyszerűbb három csapos zárbetétektől a prémium kategóriás vízszintes kulcsállású biztonsági zárbetétekig több megoldást kínál. Az extra rövid 22/22mm-es zárbetétek kapukhoz jelenthetnek esztétikus megoldást, míg a vastag hőszigetelő ajtólapokba extra hosszú 40/70mm-es, 50/60mm-es, vagy hasonló méretű asszimetrikus hengerzárbetéteket is tartunk készleten.

TITAN cilinder termékek

TITAN cilinder termékek

Főkulcsos rendszerek

Az EURO-ELZETT Kft. több évtizede forgalmaz főkulcsos rendszereket, és több, mint tíz évvel ezelőtt kezdte meg a saját gyártású főkulcsos rendszerek forgalmazását. 2010-es megalakulása óta a SECURIDEV Magyarország Kft. látja el az EURO-ELZETT Kft. által értékesített főkulcsos rendszerek karbantartási munkáit, bővítéseit, pótlásait. Jelenleg elsősorban TITAN és DOM típusú cilinderekből tervezünk új rendszereket, melyek mind rendelkeznek érvényes MABISZ ajánlással. Ezeken kívül Dény, Fontaine, Dynaxys és Picard cilindereket tudunk kínálni.

A TITAN normál kategóriás zárbetéteit is rendszerbe tudjuk programozni. Ezt a megoldást azoknak ajánljuk, akik számára elsősorban a cilinderbetétek beléptetést szabályozó funkciója a fontos, nem pedig a betörési kísérletek elleni védelme.

Pánikzárak

A francia MÉTALUX által gyártott AFORA rászegező pánikzárak fehér, szürke és fekete színekben, egy, kettő, vagy három pontos kivitelben, egyszárnyú és kétszárnyú ajtókhoz egyaránt rendelhetők. Az alap kivitelek maximum 2400 mm magas és 932 mm széles ajtószárnyakhoz készülnek, de mód van ettől eltérő igények kiszolgálására is. Az AFORA pánikzár rendelkezik a pánikzárakra vonatkozó minősítésekkel, így menekülő ajtókra és vészkijáratokra előírás szerint alkalmazható.

MÉTALUX AFORA rászegező pánikzár

MÉTALUX AFORA rászegező pánikzár

Magas biztonságú zárak

Páncélajtókhoz, egyéb magas biztonságú ajtókhoz az olasz CR magas biztonságú zárait forgalmazzuk. A CR termékei között többpontos bevéső-, és rácsavarozható zárak, zárrendszerek szerepelnek.

Cégünk szakmai tanácsadást, műszaki segítségnyújtást és szervizt biztosít megrendelői számára. 

SECURIDEV

SECURIDEV Magyarország Kft.

www.securidev.hu

 

< >

Legújabb cikkek

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Láthatatlan erő - 20 éve Magyarországon

Építőanyagok 2015. 04. 22.

A Kaspar Winkler által 1910-ben alapított, svájci székhelyű Sika AG egy világméretekben aktív, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó cégcsoport. Napjainkra a Sika piacvezető szerepet tölt be azoknak az anyagoknak a gyártásában és forgalmazásában, amelyeket a betontechnológia, a tömítés, a ragasztás, a szigetelés, az ipari padlók és bevonatok, a tűz- és korrózióvédelem, a tető- és vízszigetelés, valamint a teherhordó szerkezetek megerősítése, javítása és védelme területén alkalmaznak

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?