Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

KONE felvonók

Komfortnövelés 2013. 03. 25.

A KONE egyike a világ vezető felvonókat és mozgólépcsőket forgalmazó vállalatainak. Partnerei számára az iparág vezető felvonó-, és mozgólépcső/mozgójárda megoldásait szállítja. A tervezés, és a beépítés mellett karbantartási/modernizációs csomagokat nyújt, mely lehetővé teszi a költséghatékony és megbízható üzemeltetést.

A KONE mindig is elismerésnek örvendett az általa alkalmazott forradalmian új környezet-hatékony technológia miatt. A világon elsőként a KONE 1996-ban jelentkezett gépház nélküli felvonóval, a MonoSpace-el. Azóta globálisan annyi energiát takarított meg, amennyivel 2000 x körbe lehet autózni a Földet. Megújult felvonómegoldása a korábbi vezető iparági változattól is előnyösebb, további 35%-kal csökkentett energiafogyasztási mutatókkal rendelkezik.

3 ok, amiért érdemes a KONE-t választani:

1. Kategóriáján belül a legjobb környezet-hatékonysággal rendelkezik

KONE EcoDisc® hajtómű

A teljesen megújult KONE EcoDisc® hajtásegység és a nagy hatékonyságú vezérlőrendszer még magasabb szintű energiahatékonyságot eredményez, mint valaha. Elősegítve ezzel az üzemeltetési költségek, illetve az épület környezeti lábnyomának csökkentését.

Környezet-hatékony regeneratív hajtás

A legújabb regeneratív hajtás-fejlesztés képes újrahasznosítani az energiát azonnali újrafelhasználás céljából, 35%-kal csökkentve ezáltal az energiafogyasztás mértékét. A teljes energia nyereség egy 8 személyes KONE Monospace®  felvonónál kb. 20%.

Hosszú élettartamú LED világítás

A LED világítás nem csupán 80%-kal hatékonyabb, mint a halogénizzós alkalmazások, de 10x hosszabb élettartammal is rendelkezik.

Továbbfejlesztett készenléti megoldások

Álló felvonó esetében a hajtás, a világítás, a szellőztetés és a riasztás stand-by üzemmódba kapcsol. A továbbfejlesztett készenléti megoldások jelentős megtakarítást jelenthetnek lakóépületeknek, különösen kis-és közepes forgalmú felvonók esetében.

2. Az iparágon belül a legmagasabb szintű utazási komfort

A megújult KONE Monospace® minden részletét úgy dolgozták ki, hogy hozzáadott értékkel járuljon hozzá az épülethez, és a lehető legmagasabb szintű kényelmet, biztonságot és komfortot nyújtsa. A minőséget az átadást megelőző, utazási kényelemre irányuló tesztelés garantálja, mely a KONE egyedülálló szolgáltatása.

  • Megújult szerkezet és fékezőrendszer

Az új, rendkívül megbízható motorszabályzó rendszer egyenletes gyorsulásával és fékezésével színvonalas utazási kényelmet, és pontos szintbeli illeszkedést biztosít a célállomáson. Az új fékezés- tesztelő funkció naponta automatikusan ellenőrzi a fékek állapotát, tovább fokozva ezzel a biztonságot.

  • Minimális rezgést és zajmentességet biztosító megújított emelőrendszer

A centralizált kis súrlódási együtthatóval rendelkező emelőrendszer csökkenti a zaj- és rezgésszintet, illetve az épület egyéb területeire kifejtett zajhatást.

  • Továbbfejlesztett fülkeszerkezet a fokozott utazási kényelem érdekében

A megújult felvonófülke szilárd szerkezete és zajszigetelése komfortos és kényelmes utazást biztosít. Az új, alacsony zajhatást eredményező és szigeteléssel rendelkező vezetőelemek gondoskodnak a csökkentett szintről.

3. Díjnyertes kreatív tervezési koncepció, melynek segítségével az épületek egyedivé tehetők

A KONE díjnyertes tervezői csapata által kialakított, funkcionális és vizuális szempontból is kiváló alternatívák széles választéka megkönnyíti a fülkekivitel kiválasztását. Az iparágon belül a legrugalmasabb és legváltozatosabb kreatív tervezési kínálat biztosított. A több mint száz innovatív alapanyagot és kiegészítőt tartalmazó kínálat, és a legújabb világítási megoldások milliónyi kombinációt tesznek lehetővé.

KONE felvonó

< >
KONE Felvonó Kft.
http://www.kone.hu
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Lift, felvonó
Mozgólépcsők, mozgójárdák

Legújabb cikkek

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Tokaj-Hegyalja új élménypontja

Építészet 2022. 10. 24.
A Tokaj-hegyaljai mikroklíma meghatározója a borvidék vulkáni dombjainak lábánál folyó Bodrog, amely a melegebb időszakokban vízitúra lehetőségekkel, ősszel hajós, valamint vízparti programokkal is csábít. A folyót az őszi reggeleken vastag ködfátyol borítja, amely páratlan látványt nyújt az ide érkezőknek. Ebben a látványban lehet része azoknak, akik felkeresik a Szegiben kialakított Ködfátyol teraszt

Hogyan válasszunk bútort, avagy funkció vagy design?

Ha teljesen tanácstalan azt illetően, milyen darabokkal rendezze be lakását, kövesse a mottót: "a szépség az egyszerűségben rejlik". E mondat érvényessége örök, ahogyan az egyszerű dolgok szépsége is, amelyek használati formái sértetlenül túlélik az idő könyörtelen múlását

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?