Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

Alföldi – Melina, víztakarékosság gombnyomásra

Épületgépészet 2013. 02. 19.
Melina víztakarékos szaniter család
Melina víztakarékos szaniter család

Az Alföldi, hazánk vezető szaniter kerámia márkája tovább bővítette a termékválasztékát egy víztakarékos szaniter családdal, és egy hozzá illeszkedő kádcsaláddal.

A szanitergyártók az egyre különlegesebb formák kifejlesztése mellett ma már egyre inkább törekednek a napi használatot és tisztítást egyszerűbbé tevő, és a vízhasználatot mérséklő megoldások kialakítására.

Az Alföldinél arra törekszünk mi is, hogy az új formák mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektessünk a víztakarékos technológiák kifejlesztésére, amelynek most ékes bizonyítéka az új szaniter családunk, a Melina.

Ön tervezte!

Mielőtt megterveztük a Melina szaniter családot, elvégeztünk egy felmérést arról, hogy milyen az ideális fürdőszoba – a vásárlók szerint. A teszt eredménye szó szerint kézzelfogható: a Melina minden darabja hűen követi a használója igényeit: a mosdó felülete egységes, és ezért könnyen tisztítható; a csaptelep mellett egy sima felületet alakítottunk ki, amin kényelmesen elfér a szappanadagoló; a WC nyomógombja kiemelkedik a felületből, hogy a gyerekek is könnyen megtalálják. A Melina fürdőszobában úgy érezheti magát, mintha azt önmagának tervezte volna.

Víztakarékosság gombnyomásra

Elkötelezetten támogatunk minden olyan megoldást, amellyel a vásárlóink környezettudatosabbá tehetik a hétköznapjaikat. A hagyományos tartályokkal szemben, melyek 3/6 liter vízzel öblítenek, a Melina monoblokk WC-k mindössze 3, illetve 4,5 liter vizet használnak fel (megfelelő vízhálózat esetén*) az öblítéshez, így takarékoskodva az egyre értékesebbé váló vízzel. Ez azt jelenti, hogy minden teljes öblítés alkalmával megspórolhatunk 1,5 liter vizet, ami egy üveg ásványvíznek felel meg.

A Melina választéka a „hagyományos” termékek mellett néhány a kategóriájában különleges darabbal is rendelkezik, így egy 70 cm-es mosdóval és egy fali monoblokk WC-vel.

Easyplus

A Melina család szinte valamennyi tagja elérhető Easyplus mázfelülettel is. Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

A kádcsalád

A Melina fürdőszobát az új kádcsalád teszi teljessé. Az akrilból készült kádak könnyűek, felületük fényes, kemény és tartósan karcmentes marad, ugyanakkor tapintásuk kellemes és meleg érzetet kelt. Az Alföldi egyenes kádjainál alkalmazott Metalrim technológia segítségével a kádak peremét egy különleges fém erősítés teszi merevebbé.

Szabadon álló kád 180x80 cm-es mérettel

A család különleges darabja egy szabadon álló kád 180 x 80 cm-es méretben

 Alföldi - Melina sarokkád

 Sarokkád

10 év garancia

Az Alföldinél fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink hosszú távon élvezhessék a tőlünk megszokott és a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért a Melina szaniterekre és a kádakra is 10 év garanciát vállalunk.

*A 4,5 l-es öblítés feltételeiről a weboldalunkról is elérhető „Szerelési útmutató” ad tájékoztatást.

Alföldi

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

www.alfoldi.hu

< >

Legújabb cikkek

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Tokaj-Hegyalja új élménypontja

Építészet 2022. 10. 24.
A Tokaj-hegyaljai mikroklíma meghatározója a borvidék vulkáni dombjainak lábánál folyó Bodrog, amely a melegebb időszakokban vízitúra lehetőségekkel, ősszel hajós, valamint vízparti programokkal is csábít. A folyót az őszi reggeleken vastag ködfátyol borítja, amely páratlan látványt nyújt az ide érkezőknek. Ebben a látványban lehet része azoknak, akik felkeresik a Szegiben kialakított Ködfátyol teraszt

Hogyan válasszunk bútort, avagy funkció vagy design?

Ha teljesen tanácstalan azt illetően, milyen darabokkal rendezze be lakását, kövesse a mottót: "a szépség az egyszerűségben rejlik". E mondat érvényessége örök, ahogyan az egyszerű dolgok szépsége is, amelyek használati formái sértetlenül túlélik az idő könyörtelen múlását

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?