Utolsó frissítés: 2019-07-29

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

SZÍNES OTTHON

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

Alföldi – Melina, víztakarékosság gombnyomásra

Épületgépészet 2013. 02. 19.
Melina víztakarékos szaniter család
Melina víztakarékos szaniter család

Az Alföldi, hazánk vezető szaniter kerámia márkája tovább bővítette a termékválasztékát egy víztakarékos szaniter családdal, és egy hozzá illeszkedő kádcsaláddal.

A szanitergyártók az egyre különlegesebb formák kifejlesztése mellett ma már egyre inkább törekednek a napi használatot és tisztítást egyszerűbbé tevő, és a vízhasználatot mérséklő megoldások kialakítására.

Az Alföldinél arra törekszünk mi is, hogy az új formák mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektessünk a víztakarékos technológiák kifejlesztésére, amelynek most ékes bizonyítéka az új szaniter családunk, a Melina.

Ön tervezte!

Mielőtt megterveztük a Melina szaniter családot, elvégeztünk egy felmérést arról, hogy milyen az ideális fürdőszoba – a vásárlók szerint. A teszt eredménye szó szerint kézzelfogható: a Melina minden darabja hűen követi a használója igényeit: a mosdó felülete egységes, és ezért könnyen tisztítható; a csaptelep mellett egy sima felületet alakítottunk ki, amin kényelmesen elfér a szappanadagoló; a WC nyomógombja kiemelkedik a felületből, hogy a gyerekek is könnyen megtalálják. A Melina fürdőszobában úgy érezheti magát, mintha azt önmagának tervezte volna.

Víztakarékosság gombnyomásra

Elkötelezetten támogatunk minden olyan megoldást, amellyel a vásárlóink környezettudatosabbá tehetik a hétköznapjaikat. A hagyományos tartályokkal szemben, melyek 3/6 liter vízzel öblítenek, a Melina monoblokk WC-k mindössze 3, illetve 4,5 liter vizet használnak fel (megfelelő vízhálózat esetén*) az öblítéshez, így takarékoskodva az egyre értékesebbé váló vízzel. Ez azt jelenti, hogy minden teljes öblítés alkalmával megspórolhatunk 1,5 liter vizet, ami egy üveg ásványvíznek felel meg.

A Melina választéka a „hagyományos” termékek mellett néhány a kategóriájában különleges darabbal is rendelkezik, így egy 70 cm-es mosdóval és egy fali monoblokk WC-vel.

Easyplus

A Melina család szinte valamennyi tagja elérhető Easyplus mázfelülettel is. Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

A kádcsalád

A Melina fürdőszobát az új kádcsalád teszi teljessé. Az akrilból készült kádak könnyűek, felületük fényes, kemény és tartósan karcmentes marad, ugyanakkor tapintásuk kellemes és meleg érzetet kelt. Az Alföldi egyenes kádjainál alkalmazott Metalrim technológia segítségével a kádak peremét egy különleges fém erősítés teszi merevebbé.

Szabadon álló kád 180x80 cm-es mérettel

A család különleges darabja egy szabadon álló kád 180 x 80 cm-es méretben

 Alföldi - Melina sarokkád

 Sarokkád

10 év garancia

Az Alföldinél fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink hosszú távon élvezhessék a tőlünk megszokott és a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért a Melina szaniterekre és a kádakra is 10 év garanciát vállalunk.

*A 4,5 l-es öblítés feltételeiről a weboldalunkról is elérhető „Szerelési útmutató” ad tájékoztatást.

Alföldi

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

www.alfoldi.hu

< >

Legújabb cikkek

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Láthatatlan erő - 20 éve Magyarországon

Építőanyagok 2015. 04. 22.

A Kaspar Winkler által 1910-ben alapított, svájci székhelyű Sika AG egy világméretekben aktív, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó cégcsoport. Napjainkra a Sika piacvezető szerepet tölt be azoknak az anyagoknak a gyártásában és forgalmazásában, amelyeket a betontechnológia, a tömítés, a ragasztás, a szigetelés, az ipari padlók és bevonatok, a tűz- és korrózióvédelem, a tető- és vízszigetelés, valamint a teherhordó szerkezetek megerősítése, javítása és védelme területén alkalmaznak

Szakkönyv

Jelek a térben - Lázár Antal építészete - The Architecture of Antal Lázár

Építészet 2019. 07. 27.

Lázár Antal Kossuth- és Ybl-díjas magyar építész, a Magyar Építőművészek Szövetségének főtitkára, majd elnökhelyettese, a Műegyetem építészmérnöki karának dékánja, a kortárs magyar építészet meghatározó alakja. A sok száz képpel, tervrajzzal, fotóval illusztrált kötet bemutatja az alkotásokban gazdag életpálya legfontosabb állomásait

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?