Utolsó frissítés: 2021-04-14

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

Alföldi – Melina, víztakarékosság gombnyomásra

Épületgépészet 2013. 02. 19.
Melina víztakarékos szaniter család
Melina víztakarékos szaniter család

Az Alföldi, hazánk vezető szaniter kerámia márkája tovább bővítette a termékválasztékát egy víztakarékos szaniter családdal, és egy hozzá illeszkedő kádcsaláddal.

A szanitergyártók az egyre különlegesebb formák kifejlesztése mellett ma már egyre inkább törekednek a napi használatot és tisztítást egyszerűbbé tevő, és a vízhasználatot mérséklő megoldások kialakítására.

Az Alföldinél arra törekszünk mi is, hogy az új formák mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektessünk a víztakarékos technológiák kifejlesztésére, amelynek most ékes bizonyítéka az új szaniter családunk, a Melina.

Ön tervezte!

Mielőtt megterveztük a Melina szaniter családot, elvégeztünk egy felmérést arról, hogy milyen az ideális fürdőszoba – a vásárlók szerint. A teszt eredménye szó szerint kézzelfogható: a Melina minden darabja hűen követi a használója igényeit: a mosdó felülete egységes, és ezért könnyen tisztítható; a csaptelep mellett egy sima felületet alakítottunk ki, amin kényelmesen elfér a szappanadagoló; a WC nyomógombja kiemelkedik a felületből, hogy a gyerekek is könnyen megtalálják. A Melina fürdőszobában úgy érezheti magát, mintha azt önmagának tervezte volna.

Víztakarékosság gombnyomásra

Elkötelezetten támogatunk minden olyan megoldást, amellyel a vásárlóink környezettudatosabbá tehetik a hétköznapjaikat. A hagyományos tartályokkal szemben, melyek 3/6 liter vízzel öblítenek, a Melina monoblokk WC-k mindössze 3, illetve 4,5 liter vizet használnak fel (megfelelő vízhálózat esetén*) az öblítéshez, így takarékoskodva az egyre értékesebbé váló vízzel. Ez azt jelenti, hogy minden teljes öblítés alkalmával megspórolhatunk 1,5 liter vizet, ami egy üveg ásványvíznek felel meg.

A Melina választéka a „hagyományos” termékek mellett néhány a kategóriájában különleges darabbal is rendelkezik, így egy 70 cm-es mosdóval és egy fali monoblokk WC-vel.

Easyplus

A Melina család szinte valamennyi tagja elérhető Easyplus mázfelülettel is. Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

A kádcsalád

A Melina fürdőszobát az új kádcsalád teszi teljessé. Az akrilból készült kádak könnyűek, felületük fényes, kemény és tartósan karcmentes marad, ugyanakkor tapintásuk kellemes és meleg érzetet kelt. Az Alföldi egyenes kádjainál alkalmazott Metalrim technológia segítségével a kádak peremét egy különleges fém erősítés teszi merevebbé.

Szabadon álló kád 180x80 cm-es mérettel

A család különleges darabja egy szabadon álló kád 180 x 80 cm-es méretben

 Alföldi - Melina sarokkád

 Sarokkád

10 év garancia

Az Alföldinél fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink hosszú távon élvezhessék a tőlünk megszokott és a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért a Melina szaniterekre és a kádakra is 10 év garanciát vállalunk.

*A 4,5 l-es öblítés feltételeiről a weboldalunkról is elérhető „Szerelési útmutató” ad tájékoztatást.

Alföldi

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

www.alfoldi.hu

< >

Legújabb cikkek

Szilárd alapra lehet nagy dolgokat építeni

Építőanyagok 2020. 07. 29.
30 évvel ezelőtt alapították a Lasselsberger Kft-t, amely egy gyors névmódosítást követően Lasselsberger-Knauf néven hamar a hazai építőanyaggyártás egyik meghatározó szereplője lett. Az elmúlt három évtizedben termékei és innovációi révén a cég nem csak Magyarországon vált ismertté és jó pár termékkategória tekintetében piacvezetővé, de a régióban is komoly hídfőállásokat épített ki. Egy országokon túlívelő sikertörténet, ami Veszprémből indult

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Szakkönyv

Több mint festék - Riportkönyv

Ez a kötet a "Több mint tüzép" című könyv folytatása. A festéknagykereskedők és az iparág néhány további képviselőjének a szakmai életét mutatja be, azt, hogy milyen gazdasági viszonyok között jött létre a festékesek számára is a rendszerváltozás

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?