Utolsó frissítés: 2021-04-14

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

Alföldi termékek az innováció jegyében

Épületgépészet 2010. 10. 26.
Easyplus tartósan ellenálló mázfelület szaniterekre - Alföldi
Easyplus tartósan ellenálló mázfelület szaniterekre - Alföldi

A VILLEROY & BOCH Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő. Az ALFÖLDI bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.

EASYPLUS

Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik.

Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

Az Alföldi legtöbb terméke elérhető Easyplus réteggel.

SOFT CLOSING

A Liner családban található WC-ülőkénk SoftClosing funkcióval rendelkezik. Ez az újítás megakadályozza azt, hogy a WC-ülőke teteje lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan záródik le a tetőrész az ülőkére.

3/6 l VÍZTAKARÉKOS WC-K

Az Alföldi minden WC-je csupán 3 vagy 6 litert használ az egyes öblítések folyamán. Az Alföldi monoblokk WC-k tartálya többségében eleve úgy van kialakítva, hogy 2 nyomógomb található rajta: külön-külön 3 és egy 6 literes öblítéshez. A lábon álló WC-k beépítése során is lehet takarékoskodni, ugyanis kialakításuk révén szintén alkalmasak 3 és 6 literes öblítésre.

COLORIC, A SZÍNES CSAPTELEPCSALÁD

A Coloric csaptelepek a Villeroy & Boch csoport svédországi gyárában készülnek, ahol közel 100 éve foglalkoznak csaptelepek gyártásával. A gyár a hosszú évtizedek folyamán számos innovációs elismerést kapott a környezettudatos megoldások és a környezetet kevésbé terhelő gyártási folyamatok megvalósításáért.

Ennek a folyamatnak egy újabb terméke a Coloric család, amely szemben a hagyományos rézből készült csaptelepekkel, préselt alumíniumból készül, nem tartalmaz ólmot, így újrahasznosítható.

A színek (ezüst, kék, piros, pezsgő, fekete) nem utólagos festéssel, hanem galvanizálással kerülnek a termékek felületére, ezáltal garantálva a tartósságot. Tesztek alapján elmondható, hogy az alumínium felület ugyanannyira ellenálló az átlagos felhasználásból eredő sérüléseknek, mint krómozott társaik.

A színes felületek is ellenállnak a korróziónak és a legtöbb tisztítószernek, kivételt képeznek a klórtartalmúak, így erre fokozottan kell ügyelni a Coloric csaptelepek tisztításakor.

A Coloric csaptelepek - a zuhany- és kádcsaptelep kivételével - Eco-effect víztakarékos betéttel rendelkeznek, amelynek segítségével egyik legnagyobb kincsünk, a víz felhasználását tehetjük tudatosabbá.

A Coloric csaptelepek csak a saját, a termékekkel együtt szállított újrahasznosított anyagokból készült New Soft Pex flexibilis csővel szerelhetőek, ugyanis ezek vízcsatlakozó része speciális anyagból készül.

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

www.alfoldi.hu

< >

Legújabb cikkek

Szilárd alapra lehet nagy dolgokat építeni

Építőanyagok 2020. 07. 29.
30 évvel ezelőtt alapították a Lasselsberger Kft-t, amely egy gyors névmódosítást követően Lasselsberger-Knauf néven hamar a hazai építőanyaggyártás egyik meghatározó szereplője lett. Az elmúlt három évtizedben termékei és innovációi révén a cég nem csak Magyarországon vált ismertté és jó pár termékkategória tekintetében piacvezetővé, de a régióban is komoly hídfőállásokat épített ki. Egy országokon túlívelő sikertörténet, ami Veszprémből indult

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Szakkönyv

Több mint festék - Riportkönyv

Ez a kötet a "Több mint tüzép" című könyv folytatása. A festéknagykereskedők és az iparág néhány további képviselőjének a szakmai életét mutatja be, azt, hogy milyen gazdasági viszonyok között jött létre a festékesek számára is a rendszerváltozás

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?