Utolsó frissítés: 2020-02-25

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Zöldtetők

Épinfó - Blog

< >

2006. augusztusi látogatottság

Látogatottság 2006. 09. 05.

Valószínűleg az építőiparban sokan munkával töltötték az idei augusztust, mert hasonlóan a tavalyi évhez, idén is ebben a hónapban volt (eddig) a legmagasabb az Épinfó látogatottsága.

A Webműhely statisztika 11564, a freeaudit 10720 látogatást regisztrált. Az eltérés oka többek közt lehet az is, hogy a freeauditnál több alkalommal tapasztaltam üzemszünetet. Valószínűleg nem működött folyamatosan a hungariantop1000 sem. Általában ez a számláló rendszer méri mindig a legmagasabb értéket, most pedig 9800-at mutat. A két előző számláló adatai szerint tavaly augusztushoz képest 49%-al nőtt a látogatottság.

A Google különböző oldalairól 9291 látogatás érkezett, a Tangoból 406. Így látszik az is, hogy a mindössze 1,5%-os részvétellel lezárult augusztusi szavazás eredménye legfeljebb tájékoztató jellegű lehet: Google 80,3% (szavazás szerint: 89%), Tango 3,5 % (szavazás szerint: 1%).

Még két jellemző adat, amit a továbbiakban növelni szeretnék: 

  • 1 látogatásra cca. 1,8 oldalletöltés jut. Ezt az arányt elég alacsonynak tartom, bár ez abból is adódhat, hogy a Googleból érkező látogató - konkrét céllal - többnyire arra az oldalra érkezik, ahol az általa keresett információ található. Így nincs is oka arra, hogy további oldalakat letöltsön. 
  • Egy látogatásra 1,02 kattintás jut - ez esetben valószínű, hogy a látogatók egy része a címadatokkal rendelkező résztvevők esetén a közvetlen kapcsolatfelvételt (telefon, e-mail) választja, anélkül, hogy a kapcsolódó honlapot részletesebb információkért felkeresné.
< >

Szakkönyv

Építészeti hagyományunk nyomában

Népi építészet 2020. 01. 18.

Tanulmányok a népi építészet és a településnéprajz köréből 1974-2018

 

A kötet Gráfik Imre néprajztudós, muzeológus a népi építészet, településnéprajz és a szabadtéri néprajzi muzeológia tárgyban írott fontosabb tanulmányait tartalmazza


Belvárosi növényvilág

Növények 2019. 10. 17.

Zsebkönyv méretű növényhatározó: a belvárosban megtalálható növények kalauza

A könyv a belvárosi, mesterségesen kialakított környezetre természetes élőhelyként tekint. Az alapvetés hasonló, mint a város faunájával foglalkozó természetfilmeknél, de míg ott az állatokról, itt a növényekről van szó

Magyar ipari építészet 1945-1970

Építészettörténet 2019. 09. 17.

A könyv több száz üzemi épület és terv elemzésével, valamint 1266 illusztráció segítségével nyújt átfogó képet az 1945 és 1970 közötti időszak ipari építészetéről és annak politikai-gazdasági kontextusáról. Feltárja az olvasó számára, hogy a mára jórészt elnéptelenedett, rozsdálló "szocialista gyárak" miként váltak a tervezők elmélyült és innovatív szakmai szemlélete révén esztétikai és technikai szempontból egyaránt jelentős alkotásokká

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?