Utolsó frissítés: 2020-07-29

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

SZÍNES OTTHON

Épinfó - Blog

< >

10 éves az Épinfó

Az Épinfóról 2013. 04. 15.

2003 április közepén indult el az Épinfó internetes változata, akkor még a www.buildinfo.hu  domain alatt. Azóta sok idő eltelt és a helyzet is sokat változott, minden szempontból.

Visszanéztem a korábbi, az Épinfó 5 éves születésnapján készült értékelőt.

Akkor még nyomát sem lehetett érezni a válságnak. Emlékeim szerint sem, de az akkori szövegben sincs semmi, ami erre utalna. Volt mire visszatekinteni, volt mire büszkének lenni. Számos fejlesztés történt az évek alatt, és ami az egyik legfontosabb mutatószám, az akkori látogatottság több mint háromszorosa volt a mostaninak.

Bár azóta megvalósultak az akkor kitűzött célok, de a fejlesztések korábbi üteme lényegesen lelassult. Ez lehet a látogatottság visszaesésének fő oka is: egyelőre nem kerülhetett sor a 10 éves, elavult honlapszerkezet megújítására. Bármennyire is jó lett volna új szerkezettel, megújult dizájnnal és számos új funkcióval megünnepelni az Épinfó tizedik születésnapját.

Egyedül ezekben látom a további működés lehetőségét és értelmét: módot találni a fejlesztésre és kiemelten foglalkozni azokkal a területekkel, ami iránt még mutatkozik némi érdeklődés.

< >

Szakkönyv

Marosi Miklós építészete

Építészet 2020. 08. 06.
Marosi Miklós a józanság építésze, ahogy monográfusa, Götz Eszter fogalmaz. Divatoktól függetlenül, mindig a praktikumot szem előtt tartva gazdagodott és mélyült alkotói pályája

Régiből újat - Bútorfelújítás mindenkinek

Lakberendezés 2020. 07. 16.
A bútorfestés nem olyan nagy ördöngösség ám! Kezdőként a legfontosabb, hogy legyen egy alaptudásod az eszközökről, festékekről és az egész folyamatról, az egyes lépésekről. Ebben a könyvben segítséget kapsz mindhárom lépéshez: a kereséshez, az ötletekhez és a gyakorlati megvalósításhoz egyaránt

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?