Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Hetedik üzletét nyitotta meg Székesfehérvárott a Fabory

Gyártói hírek, cikkek 2011. 06. 24.
  • Professzionális felhasználóknak kínálnak kötőelemeket és szerszámokat  
  • Három éven belül meg kívánják duplázni egymilliárd forintos forgalmukat

Székesfehérvár, 2011. június 22. – A hollandiai székhelyű vezető kötőelem-forgalmazó, a Fabory intenzíven bővíti hálózatát Magyarországon. Ennek jegyében szerdán ünnepélyes keretek között nyitotta meg legújabb üzletét Székesfehérvárott. Az eseményen jelen volt Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

A Fabory továbbra is ígéretesnek találja a magyar piacot. „Terveink között szerepel, hogy jelenlegi hét üzletünk mellé további egységeket nyitunk az egész országban, így három éven belül értékesítésünk megduplázódik majd” – mondta a megnyitón Klein András, a Fabory Kötőelem Kereskedelmi Kft. kiskereskedelmi igazgatója. A Fabory magyarországi árbevétele 2010-ben meghaladta az egymilliárd forintot.

A Fabory több mint hatvan éves szakmai múlttal rendelkező nemzetközi vállalat, amely felső kategóriás kötőelemeket, szerszámokat, ipari segédanyagokat kínál, illetve minőségi szolgáltatásokat nyújt 16 országban, Európán kívül többek közt az Egyesült Államokban, Kanadában, Indiában és Kínában. Magyarországon új székesfehérvári egységükkel együtt összesen hét üzlettel vannak jelen. Ezek közül kettő Budapesten, egy-egy pedig Győrben, Miskolcon, Pécsett és Szolnokon található.

Üzletnyitások Közép-Kelet Európában és Magyarországon

Székesfehérvár, ahol a Fabory egy háromszáz négyzetméteres üzlettel és 3 fős szakmai csapattal képviselteti magát, központi szerepet játszik a cég bővítési terveiben. Hat magyarországi üzletükben tavaly több mint hatvanezer vásárló fordult meg. A Fabory elsősorban a szakmai tudásra és a professzionális vevők kiszolgálására fekteti a hangsúlyt, és úgy vélik, hogy Székesfehérvárott, ebben a dinamikusan fejlődő iparvárosban ez a stratégia biztos növekedéshez vezet.

Székesfehérvárt mind infrastruktúrája és fekvése, mind pedig ipari hagyományai ideális telephellyé teszik egy kötőelemeket forgalmazó kereskedőház számára. Az ügyfelek az itteni Fabory üzletben tízezer féle terméket találnak, rendelésre 24 órán belül pedig további negyvenezer különböző típusú termék érkezhet ide.

A vállalatcsoport intenzíven terjeszkedik Közép-Kelet Európában és ezen belül Magyarországon. Az 1947-ben alakult, holland központú Fabory csoport jelenléte Európában hangsúlyos, hiszen több mint 150 üzlete van az öreg kontinensen. Hálózatbővítésük során hazánkban elsősorban a nagyvárosokra koncentrálnak. Budapesten van már két üzletük, és még idén egy újabbat nyitnak meg a fővárosban, erősítve az itteni pozíciójukat. Magyarországon ötven főt foglalkoztatnak, Közép-Kelet-Európában háromszáz, világszinten pedig kétezer alkalmazottjuk van. Terveik között szerepel további munkahelyek létrehozása az ország egész területén.

Professzionális termékek és szolgáltatások

A Fabory erőssége ügyfelei gyors, közvetlen, szakszerű kiszolgálása és megbízható szolgáltatásai. Termékskálájuk nagyon széles, 80.000 termékükből több mint 50.000 szabvány és speciális kötőelem, 20.000 szerszám, 10.000 ipari segédanyag.

Termékpalettájukon olyan márkák találhatók, mint a Bosch, a Stanley, a Bahco, a Stahlwille és a Loctite. Forgalmazzák még többek közt a Hitachi, Knipex, Tona, Raaco, Mitutoyo, Motip, Wd-40, Fischer, Tyrolit, ABA, Dreumex, Peiner, Stabila és Brennenstuhl termékeit is.

Termékeiknek világszerte kisvállalkozások, karbantartó- és szerelő-vállalkozások, alkatrész- és gépgyártók veszik hasznát. Magyarországon főleg a gépgyártásban, mezőgazdasági gépekben és acélszerkezetek építése során veszik igénybe termékeiket. Legnagyobb megrendelőik a gépgyártás területén működő vállalatok, a nyomdaipari cégek valamint a hazai Audi- és jövőben a Mercedes-gyár.

Partnereik gyors és közvetlen kiszolgálása a piacon egyedülálló pozíciót biztosít a cégnek, ezt a példa nélküli professzionális választék és szolgáltatás még inkább erősíti. Országos és nemzetközi hálózatuknak köszönhetően ügyfeleik bárhol megrendelhetik a termékeket, amelyeket a helyi üzlet raktárából vagy 24 órán belül a központi raktárukból juttatnak el a vásárlókhoz. A Fabory minőségbiztosítás, logisztikai és technikai megoldások terén is segítséget nyújt nekik.

A Fabory nemcsak minőségi termékekkel látja el üzletfeleit, hanem hathatós segítséget nyújt abban is, hogy mindig a legmegfelelőbb terméket tudják kiválasztani. A probléma megértése és a megfelelő megoldás kiválasztása hozzáértő kollégák nélkül viszont elképzelhetetlen lenne. A Fabory éppen ezért nagy gondot fordít alkalmazottjainak folyamatos képzésére.

A Fabory támogatja a székesfehérvári szakképzést  

A Fabory Kötőelem Kereskedelmi Kft. nagy hangsúlyt fektet munkatársai szakszerű képzésére. Fontosnak tartják, hogy támogassák azoknak a szakembereknek a képzését, akik néhány éven belül talán éppen legfontosabb vevőik lesznek. Ennek jegyében a cég a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara javaslatára Székesfehérvárott a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola számára 300.000 forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel támogatásként.

„Megtiszteltetés, hogy a Fabory a mi iskolánkat választotta Székesfehérváron. Nagyon örülünk az utalványnak, ilyen magas összegű felajánlásra adományként eddig még nem volt példa. Az összegből épületgépésznek, faipari, bútoripari szakmunkásnak készülő növendékeink gyakorlati oktatásához fogunk szerszámokat, kötőelemeket vásárolni” – mondta Albrecht Gyula, az ipari szakképző iskola igazgatója.

Az intézmény 54 éve Székesfehérvár építőipari szakember utánpótlásának meghatározó képzési központja. A közel kilencszáz tanuló szakmai gyakorlati képzését faipari, építészeti és épületgépészeti tanműhelyek biztosítják, ahol több mint négyszáz tanuló foglalkoztatását lehet korszerű körülmények között megoldani.

Forrás: Live PR

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?