Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Fa-fesztivál: a 10 éves Jaf Holz május 14-én Zalaegerszegen ünnepel

Hírek 2010. 05. 12.

A Jaf Holz Ungarn május 14-én nyitja meg hivatalosan 6. magyarországi központját Zalaegerszegen. A megnyitóra a vállalat osztrák tulajdonosát, vezetőit, partnereit és 400 meghívott vendéget várnak. A megnyitón fellép a Vegas Show Band, a zalaegerszegi Bognár Sándor és Cigányzenekara és a Zalai Táncegyüttes. A 3000m2-es kirendeltség igazi látványosság, egyike az ország legigényesebb faipari-termékeket bemutató központjainak.

A Jaf Holz zalaegerszegi megnyitója annak a 10 éves születésnapi sorozatnak a része, amelynek minden állomásán a fa természetes szépségét és annak magas szintű, művészi és szakmai megmunkálását ünneplik. A rendezvényen fellépő művészek előadását fával kapcsolatos játékok kísérik majd, és külön öröm, hogy a rendezvény koktél bárjáért a nemzetközi sikereket is elért, zalaegerszegi Garamvölgyi „Kiki” Krisztián felel majd, akinek egyik alkotása 2009-ben elnyerte „Az Év Cocktailja 2009” díjat a Magyar Nemzeti Bajnokságon.

Megtisztelő a Jaf Holz számára, hogy támogathatja a megnyitó ideje alatt zajló Egerszeg Fesztivált és külön öröm, hogy a Fesztivál szervezőinek felkérésére támogatóként részt vesz a 2010. május 27-i a zalaegerszegi Szent Család Óvoda megsegítésére rendezendő Jótékonysági Gálaesten is.

A Jaf Holz Ungarn, az osztrák piacvezető fakereskedő a J.u.A. Frischeis GmbH 100% tulajdonú leányvállalata, 10 éve nyitotta meg magyarországi kirendeltségét és azóta foglalkozik falemezek, fűrészáruk, furnérok, építőanyagok, belsőépítészeti termékek forgalmazásával, illetve ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. A vállalat összesen 14 országban, több mint 52 kirendeltséggel van jelen, több mint 2000 főt foglalkoztat és Közép-Európa vezető fakereskedelmi vállalkozása.

Az egész születésnapi rendezvény-sorozatról tudósít, a Jaf Holz által támogatott, I Love Wood (www.ilovewood.hu) blog, amely nyitott fórum minden fa-rajongó számára. Az I Love Wood inspiráló ötleteket gyűjt a fa és a természetes anyagok felhasználásának témájában minden területen az organikus építészettől kezdve a designon át a művészetig.

A megnyitó zártkörű rendezvény.

Forrás: Jaf Holz Ungarn

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Faanyag, fűrészáru
Táblásított fenyő lapok
OSB lemez

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?