Utolsó frissítés: 2020-03-30

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kertem, teraszom

Épinfó - Aktuális

< >

Virtuális tetőtervező és konfigurátor a www.ruukkihome.hu megújult honlapján

Gyártói hírek, cikkek 2010. 03. 01.
Tető konfigurátor
Tető konfigurátor

Frissült a Ruukki magánépítkezőknek létrehozott weboldala. Az acél alapanyagú tetőfedő anyagokat és ereszcsatornákat gyártó vállalat családi házak fedéséhez és felújításához kínál korszerű megoldásokat.

A honlapon a tetőtervező program mellett új szolgáltatásként a tető konfigurátor segíti az olvasókat új építésű vagy felújítandó házuk tetőjének megtervezésében. A konfigurátor segítségével a tervezés mellett megadhatja a tető pontos méreteit, amely alapján konkrét ajánlatot kérhet a vállalattól. A programok használatával megtekinthető, hogy egyes tetőburkoló lemezek hogyan illeszkednek a ház külsejéhez, színük és típusuk is szabadon tervezhető. További lehetőségként az ereszcsatorna rendszer „felszerelése”, illetve egyéb kiegészítők elhelyezése is választható. A honlap előnye még, hogy a látványtervek elmenthetőek, így később az ajánlatkéréskor vagy a kivitelezővel való egyeztetéskor segítséget nyújthatnak.

Az oldalon szerepelnek a vállalat tetőfedő termékeinek pontos leírásai is, amelyek tovább segíthetik a döntést. A cég országos viszonteladói hálózata segítségével a termékek természetesen megtekinthetőek, az építkezéshez legközelebb eső partnernél.

www.ruukkihome.hu

Forrás: Build-Communication Kft.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Amíg lehet, az építőipari szakemberek dolgozni akarnak

Gyártói hírek, cikkek 2020. 04. 01.

A Mapei Kft. 400 szakember megkérdezésével felmérést végzett a koronavírus-járvány építőiparra gyakorolt hatásairól

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szakcikk

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?