Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Kategóriájuk legnagyobb teljesítményű, multifunkciós akkumulátoros ütvecsavarozói

Gyártói hírek, cikkek 2009. 12. 07.

Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional és Bosch GDR 18 V-LI MF Professional kéziszerszámok

  • A legnagyobb forgatónyomaték a termékkategóriában
  • Rövid szerszámfej a fej fölött és szűk helyen végzett munkákhoz
  • Sokoldalú felhasználási lehetőség a kétféle sebességnek köszönhetően  
  • Egyedülálló Bosch Prémium lítiumion-technológia a hosszú üzemidő érdekében

A Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional és a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional akkus ütvecsavarozók használatakor a szakemberek már két sebesség és használati mód (ütvecsavarozás, egyszerű csavarozás) közül választhatnak. A két új, lítiumion-akkumulátorral ellátott, nagy teljesítményű kéziszerszám így csavarbehajtásra és fúrásra egyaránt alkalmas. A készülékek mindössze 177 mm hosszúak, ami kategóriájukban egyedülállóan kis méretnek számít, ugyanakkor rendkívül erőteljesek és gyorsak, különösen fej fölött, illetve szűk helyeken végzett munkák esetében. A 150, illetve 160 Nm-es nagy forgatónyomatéknak köszönhetően a kéziszerszámok kategóriájuk legnagyobb teljesítményű multifunkciós, akkus ütvecsavarozói.

Praktikus kiegészítők

A nehezen elérhető helyeken végzett kényelmes munka érdekében a Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional és a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional beépített világító gyűrűt tartalmaz három LED-el, amely a készülékek bármilyen pozíciója esetén jó világítást biztosít a sötét területeken. Az akasztónyelv segítségével a kéziszerszámok övhöz rögzíthetők, így akkor is kéznél vannak, ha például létrán vagy állványzaton dolgozunk.

Hosszú működési idő

A Bosch szerszámok 3,0 Ah-s Prémium lítiumion-akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek kivételesen hosszú működési időt biztosítanak. Az akkumulátor energiaszintjét LED-es töltöttségjelző mutatja, ezáltal maximális hatékonyságot érhetünk el, miközben időt takarítunk meg, illetve elkerüljük a fölösleges töltéseket. 

Hosszú élettartamú Prémium lítiumion-akkumulátorok

A Bosch Prémium akkumulátorok hosszú élettartamát az elektronikus cellavédelem (ECP) garantálja, amely védi az akkut a túlterhelés, a túlhevülés és a mélykisülés ellen. Továbbá nincs memóriaeffektus: az akkumulátorok többhónapos kihagyás után is használatra készen állnak. A Bosch-készülékekhez 45 perces töltő jár tartozékként. A „Hyper-Charge” technológia teszi lehetővé, hogy a hivatalos töltési idő felével is 75 százalékos töltöttségi szintet érjünk el.

A Bosch új multifunkciós, akkus ütvecsavarozói december óta kaphatók a szakkereskedésekben. A két 3,0 Ah-s Prémium lítiumion-akkumulátorral és gyorstöltővel árusított Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional 101.000 Ft, míg a GDR 18 V-LI MF Professional 111.000 Ft ajánlott nettó fogyasztói áron vásárolható meg.

Műszaki adatok

Bosch GDR 14,4 V-LI MF ProfessionalBosch GDR 18 V-LI MF Professional
Akkufeszültség14,4 V18 V
Akkuteljesítmény3,0 Ah3,0 Ah
Tömeg1,8 kg1,9 kg
Méretek (hosszúság/szélesség)177 mm/257 mm177 mm/257 mm
Szerszámbefogás¼" belső négyszög¼" belső négyszög
Max. forgatónyomaték 150 Nm160 Nm
Névleges ütésszám0-3.200 ütés/perc0-3.200 ütés/perc
Üresjárati fordulatszám0-750/2.800 / perc0-750/2.800 / perc
Max. csavarátmérőM 6-M 14M 6-M 14

 

Forrás: Pressinform PR

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Építőipari szerszám, műszer, kisgép

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?