Utolsó frissítés: 2020-03-30

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Magaságyások

Épinfó - Aktuális

< >

Leier beton elemekből épül a Richter új üzeme

Gyártói hírek, cikkek 2009. 08. 03.

Előre gyártott beton építőelemek – gyors és gazdaságos építkezés

Richter Gedeon NyRt. gyártóüzem vasbeton szerkezetépítési munkái – Debrecen, Határ út

Gyors, gazdaságos és rugalmas, az egyedi igényeket mindenben kiszolgáló építkezés és az ennek megfelelő építőanyag. Ez az, amit napjainkban keresnek az építtetők, különösen, ha egy nagyobb gyártócsarnokot kell gyorsan tető alá hozni. A Leier méretre gyártott vasbeton termékcsaládja mindezt „tudja”, ezért választotta új, debreceni üzemének építéséhez a Richter gyógyszergyár. A szakmai részletekbe Szabó József kalauzolásával pillanthatunk be, aki az üzemi épület tervezésében és a kivitelezés koordinálásában a Leier Hungária Kft.-t képviselte.

A szakember szerint, ha el lehet érni azt, hogy egy épület 90-95 százalékban a „tervezőasztalon szülessen meg”, és a kivitelezés során a terveken nem kell változtatni, az nagymértékben felgyorsíthatja az építkezést. A tervek alapján ugyanis szinte bármilyen méretre gyártott  kéregzsalus vasbeton födém elemet nagyon gyorsan és pontosan le tud gyártani a Leier Hungária Kft.  A Leier kéregelemes födémet és  vasbeton lépcsőelemeket a megrendeléstől számított harmadik héten már szállítják, és a Leier kéregfal elemek egyedi legyártására is elegendő öt hét. 

Tovább a teljes cikkre »

Forrás: Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Amíg lehet, az építőipari szakemberek dolgozni akarnak

Gyártói hírek, cikkek 2020. 04. 01.

A Mapei Kft. 400 szakember megkérdezésével felmérést végzett a koronavírus-járvány építőiparra gyakorolt hatásairól

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szakcikk

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?