Utolsó frissítés: 2020-06-23

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

ZÖLDTETŐK

Épinfó - Aktuális

< >

Négyszer gyorsabb fémvágás a Bosch új szerszámával

Gyártói hírek, cikkek 2009. 07. 28.

Vezeték nélküli GSC 10,8 V-LI Professional lemezvágó olló lítiumion-technológiával

  • A hagyományos lemezvágókhoz képest négyszer gyorsabb teljesítmény egyenes és íves vágás esetén
  • Nagy teljesítmény: fémbe akár 1,3 milliméterre vág megerőltetés nélkül
  • A könnyű, mindössze 1,4 kilogrammos készülék kialakításának köszönhetően a munkavégzés kényelmes és egyszerű

A Bosch új, vezeték nélküli lemezvágó ollója, a GSC 10,8 V-LI Professional gyors munkavégzést garantál a fémek vágásánál. A nagy teljesítményű szerszám a hagyományos lemezvágóknál akár négyszer gyorsabb mind az egyenes, mind az íves vágások esetében, használata pedig egyszerű és fáradságmentes.

Az egyedülálló Bosch lítiumion-technológiának köszönhetően a GSC 10,8 V-LI Professional egy akkufeltöltéssel akár 60 méteres vágási teljesítményre képes acélban, és még az 1,3 milliméter vastagságú acélt is könnyedén elvágja. Rendkívül alacsony, 1,4 kilogrammos tömege és kompakt kialakítása révén kényelmes és egyszerű vele dolgozni, különösen sokáig tartó, valamint fej felett végzett munkák során. Az akkumulátortöltő szintjelzőjén három LED mutatja, hogy mennyi energia áll még rendelkezésre.

Rugalmas, erős és sokoldalú

A sokoldalú, vezeték nélküli szerszám mobilitásával járó előnyöket főként az építkezéseken és a műhelyben dolgozók használhatják ki. A Bosch új készülékét elsősorban tetőfedők, vízvezeték-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelők, épülethomlokzati munkások, autószerelők, stand-, és raktárépítők számára ajánlja széles körű felhasználási lehetőségei, valamint nagy teljesítménye miatt. A GSC 10,8 V-LI Professional a legjobb munkateljesítményt többek között cink, acél, rozsdamentes acél, réz, alumínium, műanyaggal bevont fémek, illetve Uginox vágásánál nyújtja mind hosszú, egyenes, mind kis ívsugarú vágás során. A szabályozható vágóteret a felhasznált anyag vastagságának megfelelően állíthatjuk be, a szakemberek számára pedig különösen előnyös tulajdonság a négy vágóéllel rendelkező fordítókés használata. A szerszám élettartamát a rugalmas Dura-Shield burkolat növeli, amely biztosítja, hogy a GSC 10,8 V-LI Professional még akkor is működőképes marad, ha a szerszám két méter magasból leesik.

Egyedülálló Bosch Prémium lítiumion-technológia

Az innovatív Prémium lítiumion-technológia egyedülállóan hosszú akkuüzemidőt és 400 százalékkal hosszabb élettartamot biztosít, mint az egyéb akkumulátortechnológiák. Az elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut a túlterhelés, a túlhevülés és a mélykisülés ellen. A rendkívül masszív akkumulátorburkolatnak köszönhetően a termékek még akkor is működőképesek maradnak, ha kétméteres magasságból a betonra ejtik őket. A Prémium lítiumion-technológia további előnye a nagy teljesítményű akkucellák és az intelligens energiaelosztás által biztosított hosszú üzemidő: az alacsony belső ellenállású speciális cellák, valamint a nagy áramleadásra képes akkumulátor alacsony áramveszteséget garantál mind töltés, mind munkavégzés közben, ami kiemelkedő teljesítményt eredményez. Ezenkívül a Bosch Hightech elektronika, a motor és a hajtómű közötti tökéletes összhangja biztosítja a magas hatásfokú meghajtást és az akkucellák optimális kihasználtságát. A Bosch „Hyper-Charge” technológiája lehetővé teszi, hogy a hivatalos töltési idő felével is 75 százalékos töltöttségi szintet érjünk el, továbbá nincs memóriaeffektus: az akkumulátorok többhónapos kihagyás után is használatra készen állnak.

A Bosch új vezeték nélküli lemezvágója, a GSC 10,8 V-LI Professional augusztustól kapható a szakkereskedésekben nettó 99.890 forintos ajánlott áron. A készülékhez két darab 1,3 Ah lítiumion akku és töltő, beállítósablon, imbuszkulcs és hordtáska jár.

Forrás: Press&Inform PR

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Új lendületet adhat az építkezéseknek a kedvezményes lakásáfa megtartása

Hírek 2020. 07. 02.

Az építőipari munkahelyek védelme, az ingatlanpiac és az építőipar erősödését várja az újHÁZ Centrum a barnamezős beruházások kedvezményes lakásáfájától. Úgy vélik, az öt százalékos áfa alkalmas arra, hogy a koronavírus okozta ágazati visszaesést mérsékeljék, valamint, hogy a rozsdaövezetekben elinduljon a városfejlesztés új hulláma

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szakcikk

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?