Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Négyszer gyorsabb fémvágás a Bosch új szerszámával

Gyártói hírek, cikkek 2009. 07. 28.

Vezeték nélküli GSC 10,8 V-LI Professional lemezvágó olló lítiumion-technológiával

  • A hagyományos lemezvágókhoz képest négyszer gyorsabb teljesítmény egyenes és íves vágás esetén
  • Nagy teljesítmény: fémbe akár 1,3 milliméterre vág megerőltetés nélkül
  • A könnyű, mindössze 1,4 kilogrammos készülék kialakításának köszönhetően a munkavégzés kényelmes és egyszerű

A Bosch új, vezeték nélküli lemezvágó ollója, a GSC 10,8 V-LI Professional gyors munkavégzést garantál a fémek vágásánál. A nagy teljesítményű szerszám a hagyományos lemezvágóknál akár négyszer gyorsabb mind az egyenes, mind az íves vágások esetében, használata pedig egyszerű és fáradságmentes.

Az egyedülálló Bosch lítiumion-technológiának köszönhetően a GSC 10,8 V-LI Professional egy akkufeltöltéssel akár 60 méteres vágási teljesítményre képes acélban, és még az 1,3 milliméter vastagságú acélt is könnyedén elvágja. Rendkívül alacsony, 1,4 kilogrammos tömege és kompakt kialakítása révén kényelmes és egyszerű vele dolgozni, különösen sokáig tartó, valamint fej felett végzett munkák során. Az akkumulátortöltő szintjelzőjén három LED mutatja, hogy mennyi energia áll még rendelkezésre.

Rugalmas, erős és sokoldalú

A sokoldalú, vezeték nélküli szerszám mobilitásával járó előnyöket főként az építkezéseken és a műhelyben dolgozók használhatják ki. A Bosch új készülékét elsősorban tetőfedők, vízvezeték-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelők, épülethomlokzati munkások, autószerelők, stand-, és raktárépítők számára ajánlja széles körű felhasználási lehetőségei, valamint nagy teljesítménye miatt. A GSC 10,8 V-LI Professional a legjobb munkateljesítményt többek között cink, acél, rozsdamentes acél, réz, alumínium, műanyaggal bevont fémek, illetve Uginox vágásánál nyújtja mind hosszú, egyenes, mind kis ívsugarú vágás során. A szabályozható vágóteret a felhasznált anyag vastagságának megfelelően állíthatjuk be, a szakemberek számára pedig különösen előnyös tulajdonság a négy vágóéllel rendelkező fordítókés használata. A szerszám élettartamát a rugalmas Dura-Shield burkolat növeli, amely biztosítja, hogy a GSC 10,8 V-LI Professional még akkor is működőképes marad, ha a szerszám két méter magasból leesik.

Egyedülálló Bosch Prémium lítiumion-technológia

Az innovatív Prémium lítiumion-technológia egyedülállóan hosszú akkuüzemidőt és 400 százalékkal hosszabb élettartamot biztosít, mint az egyéb akkumulátortechnológiák. Az elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut a túlterhelés, a túlhevülés és a mélykisülés ellen. A rendkívül masszív akkumulátorburkolatnak köszönhetően a termékek még akkor is működőképesek maradnak, ha kétméteres magasságból a betonra ejtik őket. A Prémium lítiumion-technológia további előnye a nagy teljesítményű akkucellák és az intelligens energiaelosztás által biztosított hosszú üzemidő: az alacsony belső ellenállású speciális cellák, valamint a nagy áramleadásra képes akkumulátor alacsony áramveszteséget garantál mind töltés, mind munkavégzés közben, ami kiemelkedő teljesítményt eredményez. Ezenkívül a Bosch Hightech elektronika, a motor és a hajtómű közötti tökéletes összhangja biztosítja a magas hatásfokú meghajtást és az akkucellák optimális kihasználtságát. A Bosch „Hyper-Charge” technológiája lehetővé teszi, hogy a hivatalos töltési idő felével is 75 százalékos töltöttségi szintet érjünk el, továbbá nincs memóriaeffektus: az akkumulátorok többhónapos kihagyás után is használatra készen állnak.

A Bosch új vezeték nélküli lemezvágója, a GSC 10,8 V-LI Professional augusztustól kapható a szakkereskedésekben nettó 99.890 forintos ajánlott áron. A készülékhez két darab 1,3 Ah lítiumion akku és töltő, beállítósablon, imbuszkulcs és hordtáska jár.

Forrás: Press&Inform PR

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?