Utolsó frissítés: 2020-03-30

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Magaságyások

Épinfó - Aktuális

< >

Tiszta levegő éjjel-nappal

Gyártói hírek, cikkek 2009. 07. 21.

Az új Electrolux Oxygen légtisztítóval egészségesebb lesz otthonunk levegője, s ezzel csökkenhet az asztma, hörghurut és más légzőszervi megbetegedések kialakulásának kockázata. Az Oxygen éjszakai üzemmódban csendben és hatékonyan dolgozik, így biztosan nem zavar meg minket a pihenésben!

Az időnk nagy részét, otthon vagy a munkahelyünkön, zárt térben töltjük. A szobákba kerülő por, a háziállatok szőre, és más, a levegőben lévő, káros anyagok, szennyezetté teszik a lakás levegőjét. Európában már 80 millió ember¹ szenved valamilyen légzőszervi betegségben, allergiában, vagy asztmában, és számuk folyamatosan emelkedik.

Az otthon töltött idő legnagyobb részét alvással töltjük, melynek minősége meghatározza az egész napunkat. Ha tiszta, jó levegőben alszunk, akkor kipihenten, fitten ébredünk. Az Electrolux légtisztító Hepa filtere a legapróbb káros részecskéket is képes kiszűrni a levegőből, mint a pollen, penész spóra, poratka és más allergének. Az Oxygen „alvó” üzemmódban, szinte alig hallhatóan működik, így biztosítja számunkra a nyugodt pihenést, és a hálószoba friss levegőjét.

Az új Electrolux Oxygen légtisztító továbbfejlesztett, háromszintű szűrő rendszere, szinte teljes egészében kiszűri a levegőből a káros anyagokat. Az Oxygen egy óra alatt 313 m³ levegőt képes megtisztítani az irritáló, asztmát kiváltó anyagoktól, mint például a dohányfüst, a por, a háziállatokból származó allergén anyagok, és a különböző pollenek.

A légtisztító automata szagérzékelője azonnal magasabb fokozatba kapcsolja a ventilátort, ha szagokat, vagy gázokat érzékel a szobában. A csendes üzemmódban a légtisztító mindössze 5 watt energiát fogyaszt óránként, így akár egész nap dolgozhat anélkül, hogy jelentősen megnövelné a villanyszámlát. Az Electrolux Oxygen légtisztító (Z9124), elegáns fekete színben, 89 900 Ft ajánlott fogyasztói áron kapható.

¹Az Acc és az Európai Asztma és Allergia Szövetség (EFA) szerint.

Forrás: Morpho Communications

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Légtisztító berendezések
Újdonságok

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Amíg lehet, az építőipari szakemberek dolgozni akarnak

Gyártói hírek, cikkek 2020. 04. 01.

A Mapei Kft. 400 szakember megkérdezésével felmérést végzett a koronavírus-járvány építőiparra gyakorolt hatásairól

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szakcikk

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?