Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Ízlés és íz világ összhangja

Gyártói hírek, cikkek 2009. 02. 25.

Az Electrolux új reggeliző szettjével egyszerűen és kényelmesen lehet elkészíteni az ízletes reggelit. Az új kávéfőző, vízforraló és kenyérpirító kerekded formájával, és a matt fekete felületen futó ezüst betétekkel feldobja a konyhát.

A kisméretű konyhákban, ahol kevés a tárolásra használható szekrény, gyakran szem előtt vannak a naponta használt eszközök. Ilyen esetekben előnyös lehet, ha a kávéfőző vagy a kenyérpirító amellett, hogy hibátlanul működik, még jól is néz ki. Az Electrolux új reggeliző szettje, a fekete-ezüst high-tech dizájnnal, nem marad észrevétlen a konyhában.

A közmondás szerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése, erre kellene a legnagyobb figyelmet fordítani. A hétköznapok folyamán ezt sokszor nehéz betartani, de segíthet, ha olyan dolgokkal vesszük körül magunkat, amelyeket szívesen használunk.

A reggel szinte elképzelhetetlen egy jó kávé nélkül. A filteres kávéfőzővel gyorsan elkészíthetjük kedvenc kávénkat, így jól indulhat a nap. A kávéfőző akár 10-15 adag kávét is le tud főzni egyszerre, ez hasznos lehet egy délutáni vendéglátás alkalmával. Kényelmi funkció a beépített vízkőtelenítő, ezzel elkerülhetjük a rendszeres karbantartással és ecetes öblítéssel járó macerát.

A 1,5 literes, vezeték nélküli vízforralóban pillanatok alatt felforr a teához a víz, s az átlátszó vízszintjelzőn pontosan látjuk, mennyi vizet kell engednünk a tartályba. Ha csak annyi vizet melegítünk, amennyire szükségünk van, gyorsabban készíthetjük el a reggeli italunkat és a környezetünkre is odafigyelünk.

Miközben felforr a víz, megpiríthatunk 2 szelet kenyeret a pirítóban, vagy átmelegíthetjük a tegnapi péksüteményt, ami ettől újra friss és ropogós lesz. Természetesen minden kényelmi funkcióval felszerelték a gépet, amit csak elvárunk egy kenyérpirítótól. Van benne kenyérkiemelő, morzsatálca, kiolvasztó, melegen tartó és leállító gomb, illetve a pirítás erőssége 7 fokozatban állítható.

Az új reggeliző szett mellett sok más kisgépet is találunk az Electrolux termékválasztékában, melyek megkönnyítik az életünket. A kávéfőzők, vízforralók és kenyérpirítók mellett, a márka termékei között megtalálhatók a konyhai robotgépek, gyümölcscentrifugák, mixerek, vasalók és az asztali grill is.

Az új reggeliző szett tagjai, a kávéfőző (EKF3100), a vízforraló (EEWA3100) és a kenyérpirító (EAT3100) modellenként 9 900 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolhatók az üzletekben.

Forrás: Morpho Communications

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?