Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Örökifjú BNV a megújult vásárközpontban

Hírek 2008. 08. 28.

Mindenhol jó, de legjobb otthon! - tartja a mondás, amely sohasem volt ennyire igaz a Budapesti Nemzetközi Vásár esetében, mint ezúttal. A BNV és társa, a Bútorvilág idei kínálatában a bútor és a lakberendezés viszi ugyanis a prímet. A hazai ismert bútorkészítők, népszerű áruházak, valamint a Magyar Bútor és Faipari Szövetség és a Lakberendezők Országos Szövetségének bemutatója szeptember 10-14-ig varázsolja otthonossá az örökifjú vásárt. A BNV egyik különlegességének ígérkezik a LOSZ „olimpiai” kiállítása. A Trendszigeten ÖTKARIKÁS TÉRRENDEZÉS-ben láthatók majd a tervezők újdonságai. A standon a szakemberek ingyenes lakberendezési ötletekkel segítik majd az érdeklődőket.

Első ízben lesz díszvendége a BNV-nek. A kiemelt státust India kapta meg. A további országok között Elefántcsontpart, Kenya, Kína, Tajvan, Nigéria, Pakisztán, Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Szlovénia kínál különleges vásárfiát.

Több ezer különböző kiadványból vásárolhatnak majd jelentős kedvezménnyel a látogatók a BNV könyvvásárán is. Az Eisa-díjasok bemutatóján pedig az európabajnokok, a kontinens csúcs szórakoztatóelektronikai termékei lesznek láthatók.

További újdonság, hogy a szeptember 10-én szakmai nappal nyitó vásár minden nap másoknak szolgál meglepetésekkel, az Ezüst Napon, szeptember 11-én, a nyugdíjasoknak, a Nők Napján, szeptember 12-én pedig a hölgyeknek. Nekik az adott napon fizetniük sem kell a belépőért.

A „béenvés” hétvége a családoké. Amíg a szülők a sokféle árucikk között válogatnak, vagy az off road pályán gyakorolnak, a kicsik a Játszóházban őrizet alatt „tombolhatnak”, a nagyobbak a FORMA ½ pályán élvezhetik a vezetés élményét, vagy a drótköteles erdei akadálypályán mozgathatják meg izmaikat.

Az egészséges életmód jegyében is több program várja a vásár látogatóit, a Magyar Vöröskereszt szűrővizsgálatain mindenki térítésmentesen vehet részt, Dévényi Kati sminkmester pedig hasznos tippekkel segíti a hölgyek szépülését.

A kutyabarátokat is várja a BNV. A közönség először láthatja a vásár alkalmával a „sportos” ebek látványos produkcióit.

A vásárra „gyalog” érkezőket újra a „százas” hozza a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont kapuihoz. Az Örs vezér térről induló buszokon az Expo járat elnevezést váltja fel a „régi-új” 100-as tábla. Akiknek pedig a vonat az egyszerűbb és gyorsabb közlekedési eszköz, azok számára jó hír, hogy a MÁV egyes járatai az idei BNV alkalmával is megállnak a vásárközpont V-ös kapujánál.

Forrás: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?