Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

A T-REX-ek is ott lesznek a Construmán!

Gyártói hírek, cikkek 2019. 03. 26.
Idén is kötelező a részvétel a CONSTRUMA kiállításon azok számára, akik hasznos tippeket keresnek otthonuk megteremtéséhez, vagy építőipari projekten gondolkoznak. A kiállításon számos újdonsággal várja a látogatókat a Soudal Magyarország Kft. is. A poliuretán habok, tömítők, ragasztók és tetőipari termékek gyártásában piacvezető cég itt mutatja majd be a legújabb termékeit, a Soudatherm Roof 330-at és a különleges T-REX-et is.

Az idén április 3-7. között megrendezett kiállításról – a tavalyi évhez hasonlóan – most sem hiányozhat a magyarországi piacok meghatározó szereplője, a 20. születésnapját ünneplő Soudal Magyarország Kft.

A Soudal Magyarország Kft. az aktuális építőipari trendeknek megfelelve folyamatos újításokat vezet be, és innovatív termékeinek köszönhetően évek óta a magyarországi piacok éllovasa. A vállalat nem pusztán az építőipari vállalkozókra, de a magánszemélyekre is gondol,  nagy figyelmet fordítva az új technológiák műszaki ismeretének átadására is, szakmai oktatásaival. Segítségükkel egyszerűbbé válik az otthoni felújítás, barkácsolás, biztonságos termékek használatával.

Azok, akik érdeklődnek a legújabb fejlesztések iránt, és megismerkednének a különböző ragasztási és szigetelési technikákkal, látogassanak el a Soudal standjához, ahol bővebb információt kaphatnak kérdéseikre. A vállalat a kiállításon az A pavilon 309A standjánál várja majd a látogatókat, ahol testközelből megismerkedhetnek a Soudal termékcsalád legújabb tagjával, a T-REX-szel is, amelyet az érdeklődők izgalmas teszteken keresztül ki is próbálhatnak. A Soudal legújabb ragasztója az erős őslény után kapta a nevét, amely nem véletlen: a ragasztó egy egykomponensű, szálerősített anyag, amely egyedülálló technológiájának köszönhetően minden eddiginél erősebb és stabilabb rögzítést tesz lehetővé. Helyettesíti a csavart, a szöget és képes rögzíteni még az olyan nehéz anyagokat is, mint például a tégla.

Tesztek után jöhet a lazítás

A Soudal Magyarország Kft. anyavállalatával karöltve évek óta kiemelt figyelmet fordít a kerékpárosok támogatására. „A Soudal által képviselt alapértékek: a kemény munka, a kitartás és a folyamatosan jobbra való törekvés ugyanúgy érvényesek a kerékpározásban is” – mondja Oltyán János, a Soudal Magyarország Kft. cégvezetője.

Évek óta támogatói (globálisan) a Tour de France-nak, itthon pedig a Tour de Hongrie szponzorai is. A kerékpározás szerelmesei a vállalat standjánál idén is megmérettethetik magukat a közkedvelt kerékpáros terepasztalon, amelyet a vállalkozó szelleműek bátran kipróbálhatnak. A kerékpáros kalandok után szomjoltónak a Fóti Sörfőzde sörkülönlegességeit kínálják majd.

Forrás: Ferling Kft.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?