Utolsó frissítés: 2020-03-30

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Magaságyások

Épinfó - Aktuális

< >

Forradalmi megoldás segít kiszolgálni a mosdókat megrohamozó tömegeket

Gyártói hírek, cikkek 2017. 11. 17.

A forgalmas helyeken, például a repülőtereken és a stadionokban összegyűlő tömeg rendszerint a mosdókban torlódik össze, ami nem csak  bosszantó, de a higiéniáért felelős létesítményüzemeltetőknek komoly kihívást jelent. Az ilyen erősen igénybevett, nagy forgalmú mosdók gondjára kínál megoldást a globális higiéniai márka, a Tork újdonsága, a Tork PeakServe® kéztörlő rendszer. A forradalmi megoldás egy olyan papír kéztörlő adagoló, amely minden korábbinál nagyobb kapacitással bír, segítségével villámgyorsan, fennakadás nélkül juthatunk kéztörlőhöz. Jó hír a létesítményüzemeltetőknek, hogy egyetlen feltöltéssel több, mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt.

Azok a nyilvános mosdók, melyeket nagy tömegek látogatnak, folyamatos karbantartást igényelnek. A kéztörlő papír és a szappan rendszerint pillanatok alatt elfogy, és a takarítók alig győzik tartani az iramot – már ha egyáltalán bejutnak a mosdóba a legnagyobb “roham” idején. A Tork kutatása rámutat arra, hogy a nagy létesítmények vendégeit még a bejáratnál kígyózó soroknál és a tömegben előforduló lökdösődésnél is jobban foglalkoztatja, hogy a mosdó zsúfolt és koszos-e. Egyszerűen nem akarnak várakozni – pláne nem egy koszos mellékhelyiségben. Az emberek 70%-át érte már kellemetlen meglepetés a mosdóban, és minden negyedik vendég egész egyszerűen inkább elkerüli a mellékhelyiséget.

"A vásárlói-, látogatói élmény olyan érték, amire a mosdók állapota közvetlen hatással bír. Például háromból egy ember az étel- és italfogyasztását is visszafogja annak érdekében, hogy elkerülhesse a mosdólátogatást nagy forgalmú helyeken. Ez igen rossz hatással van a létesítmények bevételére, hiszen annak sokszor nagy részét az elfogyasztott étel és ital teszi ki" – mondta el Badar-Szabó Virág, a Tork marketing menedzsere.

A létesítményüzemeltetők egyik legnagyobb gondja, hogy fennakadás nélkül szolgálják ki a legnagyobb tömegeket. A Tork PeakServe® -vel a vendégek mindössze 3 másodperc alatt száríthatják meg a kezüket – szemben a légfúvós megoldásokkal, melyek legalább 10 másodpercet vesznek igénybe.

"Képzeljük el, hogy egy több tízezres tömeggel nézünk egy meccset és egy perc van a félidőig. A mosdók pillanatok alatt megtelnek. A légfúvós kézszárítók 10-12 másodpercet vesznek igénybe minden egyes vendég esetében, míg a Tork PeakServe® mindössze 3-at. Ez óriási különbség ekkora tömeg esetén" – mondta el Badar-Szabó Virág.

A Tork által kifejlesztett PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlő rendszer számos olyan előnnyel bír, melyek segítségével a nagy forgalmú mosdók vendégeit jobban ki lehet szolgálni. A megoldás kulcsa az új, szabadalmaztatott kéztörlő rendszer:

  • Új, jobb adagolás: minden papírköteg tulajdonképpen egyetlen, megszakítás nélküli papír-folyam, ami nagy tömegeket tud gyorsan, folyamatosan ellátni, a papír nem akad el.
  • Az ellátás folyamatos, hiszen a papírkötegek forradalmi módon csatlakoznak egymáshoz. A Tork PeakServe® adagolóból minimális erőkifejtéssel, laponként lehet kivenni a kéztörlő papírokat, így biztosítva a higiéniát.
  • A legnagyobb kapacitást nyújtja a piacon: az utántöltő csomagokat a gyártás folyamán összetömörítik, így a Tork PeakServe® minden más rendszernél nagyobb kapacitással bír, a papír pedig nem fogy ki váratlanul. Egyetlen tároló több mint 1 000 vendéget szolgál ki két feltöltés között – valamint rekordidő, 3 másodperc alatt elvégezhető a kéztörlés, így csökkentve a torlódást a mosdóban.
  • Rugalmasabb utántöltés: a Tork PeakServe® bármikor utántölthető, így a takarító személyzet a csúcsidők alatt koncentrálhat a fontosabb feladatokra az újratöltés pedig a nyugodtabb időszakokban történhet. Így a rendszer rugalmassá válik: a legfontosabb feladatokat a leginkább megfelelő időpontban lehet elvégezni.

Forrás: Weber Shandwick

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Mosdóhigiéniai termékek
Középületek berendezése

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Dilatációmentes burkolás óriás lapokkal

Gyártói hírek, cikkek 2020. 03. 12.

A burkolólapok növekedése az elmúlt évek folyamatos trendje. Napjainkban már a méteres greslapok vagy az óriás, akár háromméteres, vékony porcelánlapok sem ritkák, amelyekkel az aljzat dilatációinak áthidalása sokszor komoly problémát okoz. Minél nagyobb a lap, a probléma annál nagyobb és annál gyakrabban fordul elő. Erre kínál megoldást a Mapei innovációja.

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szakcikk

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?