Utolsó frissítés: 2020-06-23

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

SZÍNES OTTHON

Épinfó - Aktuális

< >

Business Mixer ezentúl minden hónap utolsó csütörtökén

Ingatlan 2015. 03. 10.

2015. február 26-án a Bródy Stúdióban (Budapest, Vörösmarty utca 38.) találkozott az ingatlanszakma a EuropaProperty.com és az irodakereso.info által közösen szervezett, kapcsolatépítő céllal elindított rendezvényén. Az eseményen hazai és külföldi befektetők, ingatlanfejlesztők, üzemeltetők, ügynökségek egyaránt képviseltették magukat.

Harkácsi István, az irodakereso.info tulajdonosa, az OGH hírügynökség kérdésére elmondta, hogy nem csak egy rendezvényben gondolkodtak. Minden hónap utolsó csütörtökén, azaz legközelebb március 26-án látják vendégül a szakmát egy kötetlen, tematikus, kapcsolatépítő estre. „Szükség van business mixer jellegű eseményekre. Ezt nem csak a magas létszám, hanem az is igazolta, hogy a résztvevők leginkább az ingatlanszakma döntéshozói közül kerültek ki, akik hatással vannak az ingatlanpiac mindennapjaira.”

Craig Smith, az Europaproperty.com tulajdonosa a rendezvényen elmondta: „A közép-kelet európai régión belül a magyar piac kezd egyre érdekesebbé válni befektetési szempontból. 2015-ben ezért legalább 2-3 nagyszabású eseményben gondolkodunk Magyarországon, ahol a kereskedelmi ingatlanpiac fontos szereplőit, köztük a befektetőket és fejlesztőket össze tudjuk hozni egymással.”

Az est két házigazdája nem először dolgozott már együtt. A kapcsolat a tavalyi EuropaProperty által szervezett és a nemzetközi ingatlanszakma számára régóta fontos tájékozódási pontként szolgáló CEE Investment and Green Building Awards díjátadón vált szorosabbá. Európa vezető iroda- és ipariingatlan-kereső hálózatának (officerentinfo.com) ügyvezető partnere, Harkácsi István is a díjátadók között volt, aki a múlt év végi eseményen az ECHO Investmentnek adhatta át a CEE régió legjobb irodaház fejlesztéséért járó díjat.

A 2015. február 26-i Business Mixer találkozó után Harkácsi István és Feuertag Ottó, az Europa Design – és egyben az  Irodaházak Éjszakája rendezvénysorozat – alapító tulajdonosa együttműködési megállapodást írtak alá az idei évben megszervezésre kerülő további rendezvényekre – tudta meg az OGH hírügynökség. Az együttműködés célját a felek – az ingatlanszakmán belül való kapcsolatépítésen túl – a speciális építészeti-, belsőépítészeti kérdések újszerű megvilágításában, kommunikációjában és kezelésében látják.

Forrás: OGH

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Ingatlan

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Új lendületet adhat az építkezéseknek a kedvezményes lakásáfa megtartása

Hírek 2020. 07. 02.

Az építőipari munkahelyek védelme, az ingatlanpiac és az építőipar erősödését várja az újHÁZ Centrum a barnamezős beruházások kedvezményes lakásáfájától. Úgy vélik, az öt százalékos áfa alkalmas arra, hogy a koronavírus okozta ágazati visszaesést mérsékeljék, valamint, hogy a rozsdaövezetekben elinduljon a városfejlesztés új hulláma

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Szakcikk

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?