Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Business Mixer ezentúl minden hónap utolsó csütörtökén

Ingatlan 2015. 03. 10.

2015. február 26-án a Bródy Stúdióban (Budapest, Vörösmarty utca 38.) találkozott az ingatlanszakma a EuropaProperty.com és az irodakereso.info által közösen szervezett, kapcsolatépítő céllal elindított rendezvényén. Az eseményen hazai és külföldi befektetők, ingatlanfejlesztők, üzemeltetők, ügynökségek egyaránt képviseltették magukat.

Harkácsi István, az irodakereso.info tulajdonosa, az OGH hírügynökség kérdésére elmondta, hogy nem csak egy rendezvényben gondolkodtak. Minden hónap utolsó csütörtökén, azaz legközelebb március 26-án látják vendégül a szakmát egy kötetlen, tematikus, kapcsolatépítő estre. „Szükség van business mixer jellegű eseményekre. Ezt nem csak a magas létszám, hanem az is igazolta, hogy a résztvevők leginkább az ingatlanszakma döntéshozói közül kerültek ki, akik hatással vannak az ingatlanpiac mindennapjaira.”

Craig Smith, az Europaproperty.com tulajdonosa a rendezvényen elmondta: „A közép-kelet európai régión belül a magyar piac kezd egyre érdekesebbé válni befektetési szempontból. 2015-ben ezért legalább 2-3 nagyszabású eseményben gondolkodunk Magyarországon, ahol a kereskedelmi ingatlanpiac fontos szereplőit, köztük a befektetőket és fejlesztőket össze tudjuk hozni egymással.”

Az est két házigazdája nem először dolgozott már együtt. A kapcsolat a tavalyi EuropaProperty által szervezett és a nemzetközi ingatlanszakma számára régóta fontos tájékozódási pontként szolgáló CEE Investment and Green Building Awards díjátadón vált szorosabbá. Európa vezető iroda- és ipariingatlan-kereső hálózatának (officerentinfo.com) ügyvezető partnere, Harkácsi István is a díjátadók között volt, aki a múlt év végi eseményen az ECHO Investmentnek adhatta át a CEE régió legjobb irodaház fejlesztéséért járó díjat.

A 2015. február 26-i Business Mixer találkozó után Harkácsi István és Feuertag Ottó, az Europa Design – és egyben az  Irodaházak Éjszakája rendezvénysorozat – alapító tulajdonosa együttműködési megállapodást írtak alá az idei évben megszervezésre kerülő további rendezvényekre – tudta meg az OGH hírügynökség. Az együttműködés célját a felek – az ingatlanszakmán belül való kapcsolatépítésen túl – a speciális építészeti-, belsőépítészeti kérdések újszerű megvilágításában, kommunikációjában és kezelésében látják.

Forrás: OGH

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Ingatlan

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?