Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Jön, jön, jön „Az Év Irodája” Díjátadó Gála!

Hírek 2015. 02. 04.
A Budapest Music Center, a Díjátadó Gála helyszíne
A Budapest Music Center, a Díjátadó Gála helyszíne

Február 5-én kerül megrendezésre „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája a Budapest Music Centerben, ahol fény derül a 8 kategória győztesére. Rekordszámú vendég ünnepli majd a leendő nyerteseket, hiszen több mint 210 ingatlanpiaci szakember vesz részt a hazai ingatlanszakma elsőszámú rendezvényén.

Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája mára már kétségtelenül a hazai ingatlanszakma legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát, amelyet a résztvevők rekordszáma is bizonyít. A teltházas estre minden jegy elfogyott, így több mint 210 vendég lesz jelen az eseményen a Budapest Music Centerben. A versenyt és a díjátadó gálát a kezdetektől fogva az iroda.hu csoport szervezi, amely időközben egyesült az ingatlan.com hirdetési portált is üzemeltető Arkon Zrt.-vel.

Miközben a 2010-ben megrendezett első díjátadó gálán még csupán három kategóriában osztottak ki díjakat, addig 2014-ben már 7 kategóriában 10 pályázót díjazott a zsűri, idén pedig 8 kategóriában várjuk az eredményhirdetést. A verseny folyamatos fejlődése és sikere bizonyítja, hogy a válság után ismét erőre kapó hazai ingatlanpiac is nemzetközi értékeket képes felmutatni, amelyeknek a megismerése nagy érdeklődést vált ki mind a szakmabeliek, mind a nagyközönség részéről, miközben a jó gyakorlatok elterjesztése motiválja a szektorban dolgozókat.

A névadó Az Év Irodája kategóriájában 29 pályázó indult, ami szintén rekordszám az elmúlt éveket tekintve. A résztvevők a legkülönbözőbb gazdasági ágazatokból érkeztek, hogy valóban egy sokszínű és izgalmas verseny tanúi lehessünk. Az Év Design Irodája díjjal pedig az a céljuk a szervezőknek, hogy az új munkahelyek közül ne csak a funkcionálisan jól működő, kiváló alaprajzi struktúrájú, nagy munkaszervezettel rendelkező cégek irodáit díjazzák, hanem a különleges designnal kialakított, a belsőépítészeti egyediséget jobban hangsúlyozó kisebb munkahelyeket is, amelyek különleges atmoszférával is rendelkeznek.

A 21. századi munkakultúrák egyik legeredetibb fejezetét kétségtelenül a közösségi irodák írják, a szervezők elkötelezettségét is bizonyítja, hogy immár második alkalommal indítottak versenyt a hazai coworking irodáknak. Az Év Irodaháza Közönségdíj pedig megmozgatta a bérlőket is, hiszen nagyszámú jelölés érkezett: kilenc irodaházat neveztek a versenyre. Emellett Az Év Új Ingatlanfejlesztése, Az Év Legzöldebb projektje, Az Év Üzemeltető Cége és Az Év Ingatlanpiaci Személyisége kategóriában hirdetnek győztest a gálaesten. Nagy izgalommal várjuk a zsűri döntését, amelynek tagjai szokás szerint az ingatlanszakma kiemelkedő szakemberei, és bizony nem lehet könnyű egy ilyen nívós mezőnyből kiválasztani a győzteseket.

A zsűri tagjai:

  • Finta Sándor, Budapest főépítésze (elnök);
  • Dr. Német Edit, a BME egyetemi adjunktusa;
  • Csoma András, a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, a RICS Magyarország elnökségének tagja;
  • Dr. Árendás Gergely, a Hunguest Vagyonkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója;
  • Barta Zsombor MRICS, a HUGBC alelnöke, a Sentient csoport Fenntarthatósági üzletág igazgatója;
  • Dr. Hajnal István FRICS, a Biggeorge's NV Zrt. vezérigazgatója;
  • Baross Pál, a Közép-európai Egyetem (CEU) ingatlanfejlesztési igazgatója, és
  • Németh Tamás, az IseeQ egyik alapítója.

A verseny támogatói: Cothec, Decorfloor, Konica Minolta, Nespresso, Streamnet

Szakmai támogatók: BRF, HuGBC, LEO, MATISZ, RICS

Médiatámogatók: Épinfó, epiteszforum.hu, épülettár.hu, Fővárosi Blog, Magyar Építéstechnika, napi.hu, napigazdasag.hu, Piac&Profit.

Forrás: iroda.hu csoport

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Irodaberendezés
Irodabútor

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?