Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Klikkelj most! Elindult a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen

Hírek 2014. 12. 10.

Elindult a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen, a pályázókra már mind a nyolc kategóriában lehet szavazni a www.azevirodaja.huo ldalon. Szebbnél szebb irodák, épületek, projektek, profi cégek és szakemberek. Ismerjük meg őket!

Az iroda.hu csoport immár hagyományos versenye idén is a hazai ingatlanpiac látványos seregszemléje, amely 2014 eredményeit mutatja be a nagyközönség számára. Az Év Irodája verseny nyolc kategóriájában ismét nagyszámú pályázat érkezett, vagyis a magyar ingatlanpiacot az idei év is megmozgatta, bizonyítva, hogy a válság utáni lassú fellendülés már most újabb értékekkel gazdagította a szakmát. A www.azevirodaja.hu honlapra látogatók új irodákra, közösségi munkahelyekre, ingatlanfejlesztésekre, zöld projektekre, üzemeltető cégekre és ingatlanpiaci szakemberekre voksolhatnak. Nézzük meg a legújabb innovatív megoldásokat, kialakításokat, projekteket, hogy ne csak a pályázók nyerhessenek, hanem mi is újabb élményekkel gazdagodhassunk!

A névadó Az Év Irodája kategóriában ismét izgalmas vetélkedésnek lehetünk a szemtanúi, nem irigyeljük a zsűrit sem, hiszen a legkülönbözőbb profilú hazai és nemzetközi cégek mutatják be munkahelyeiket, amelyek stílusa és filozófiája a startup értékvilágtól kezdve a globális munkakultúrákig a belsőépítészeti és kialakítási trendek széles választékát vonultatja fel. Különböző színek, formák, megoldások, amelyek közös nevezője az igényesség, a sokszínűség és az optimista jövőkép. Mindemellett a legújabb projektek és zöld fejlesztések, a legnépszerűbb irodaházak, és az üzemeltető cégek is a nagybetűs porondra lépnek. A szervezők minden évben meglepetésként élik meg, hogy a korábbi eredményeket is túl lehet szárnyalni, még mindig van hová fejlődni. Úgy tűnik, hogy a határ a csillagos ég! Jöjjön velünk erre a csodálatos utazásra, ahol hazánk új értékei bemutatkoznak.

A nyolc kategória jelöltjeit itt tekintheti meg:

2015. január 20-ig lehet szavazni a www.azevirodaja.hu oldalon, közvetlenül a Jelöltek adatlapján. Bár a verseny győzteseit a szakmai zsűri nevezi meg, a közönségszavazás fontos tényező a végső sorrend kialakításában.

Az iroda.hu  V. Díjátadó Gála 2015. február 5-én a Budapest Music Centerben kerül megrendezésre.

Forrás: iroda.hu csoport

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Irodaberendezés
Irodabútor

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?