Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Ismét lehet nevezni Az Év Irodája versenyre!

Hírek 2014. 10. 28.

Az iroda.hu csoport idén 5. alkalommal indította útjára Az Év Irodája versenyt, amelyre már lehet nevezni az esemény weboldalán. Itt presztízskérdés megmérettetni, ezért mindenki itt lesz, aki csak számít. Légy trendi és légy optimista!

Immár kultikus eseménnyé nőtte ki magát az idén 5. alkalommal megrendezésre kerülő „Az Év Irodája” verseny, ahol rajtvonalhoz állnak hazánk legjobb tervezői, belsőépítészei, fejlesztői és ingatlanpiaci szakemberei, hogy megmutassák legújabb csúcsteljesítményeiket. Ma már mindenki indul a versenyen, aki számít. Csúcstechnológia, high tech-háttér, virtuális világ, kommunikáció, networking és kollaboráció. Az új irodák mellett a legjobb „zöld” projekteket, fejlesztéseket, irodaházakat, ingatlanpiaci szakembereket és üzemeltetőket is értékelik, hogy az immár presztízsnek számító díjak példamutató mintákat állítsanak a szakma elé.

Az otthonos, nagyvonalú és szofisztikált munkahelyeken az új generációk igazi otthonra lelnek, ahol nem csak dolgoznak, meetingelnek, hanem sportolnak, relaxálnak, focimeccset néznek, sőt, még akár egy sört is legurítanak. Dizájnbútorok, bisztrók, bárok, brainstorming műhelyek, nagyvonalú terek, eredeti gondolatok, és mindezek a 21. század technológiai hátterébe csomagolva. Ma már úgy bízzák meg a cégek a tervezőket és belsőépítészeket az új iroda kialakításánál, hogy kérik hozzá Az Év Irodája verseny egyik díját is. Ma már azt mondják, hogy „mi azt az irodát kérjük, tudod, ami tavaly is nyert a versenyen”. 

Az Év Irodája a forrás, ahonnan meríthet a hazai munkakultúra. Magyarországra is beköltözött a globalizáció, hogy a magyar innováció és szellemi potenciál hóna alá nyúlva a világ legjobbjai közé emelje a hazai munkakultúrát, és valóban egy élhető, humánus és komfortos munkakörnyezetben bontakozhasson ki a nagybetűs tehetség. A világ számtalan országából érkeznek ide a fiatal kvalifikált munkavállalók, hogy a nemzetközi vállalatok világszínvonalú irodáiban dolgozhassanak.

A versenyen mindenki nyer, aki indul, hiszen egy olyan társaságba kerül, akik hisznek a jövőben, magabiztosak, jól érzik magukat, és valóban egy szép új világ felé kacsingatnak. Nem kell Londonba vagy New Yorkba utazni, hogy a 21. század munkahelyi csodáit megláthassuk, hiszen immár ők érkeznek hozzánk, hogy megcsodálják Budapestet. Vagyis a pozitív gondolkodás itt kötelező, hiszen az optimizmus arra ösztönöz, hogy mi is világraszóló eredményeket érjünk el.

Idén hét kategóriában indulhatnak a versenyzők:

  • Az Év Irodája
  • Az Év Design Irodája
  • Az Év Coworking Irodája
  • Az Év Új Ingatlanfejlesztése
  • Az Év Legzöldebb Projektje
  • Az Év Irodaháza Közönségdíj
  • Az Év Üzemeltető Cége
  • Az Év Ingatlanpiaci Szereplője

A nevezési folyamat már elindult, a megújult www.azevirodaja.hu oldalon lehet jelentkezni a versenyre. Az idei rendezvény szakmai támogatói között található az RICS, az IFK, a HuGBC, a LEO, és a MATISZ, médiatámogatóként a Napi.hu, a Piac&Profit, az Épülettár, az Építészfórum, a Magyar Építéstechnika, a Fővárosi blog és az Épinfó állt a kezdeményezés mellé. A Díjátadó Gálára 2015. február 5-én a Budapest Music Centerben kerül sor.

További információk a www.azevirodaja.hu oldalon, vagy az alábbi elérhetőségeken: Csiffári Anita, info@azevirodaja.hu, +36 70 953 25 09.

Forrás: iroda.hu csoport

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Irodaberendezés
Irodabútor

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?