Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Kókuszdió darabjaira hullva – avagy újabb elképesztő burkolnivaló pixelek

Gyártói hírek, cikkek 2012. 01. 23.
Kültéri Cocobeat kókuszdióhéj-mozaik burkolat
Kültéri Cocobeat kókuszdióhéj-mozaik burkolat

Láttuk már üvegből, fából, műanyagból, no de kókuszdióból?!

Valóban, több kollekcióval is jelen volt az elmúlt években. Olykor természetes, máskor épp természetellenes jellegével határozta meg otthonunk hangulatát. Legújabb felfedezésünk példátlan sikere mutatja, hogy különleges és egyedi designelemmel dolgozhatunk ismét. A mozaik a megújulás, a páratlan megjelenés és a szokatlan anyaghasználat jegyében alakot ölt újra és újra. És ez most sincs másként.

Cocobeat mozaikburkolat

Merész terek, még merészebb alapanyagok

A modern és „természetközeli” enteriőrök kialakításához szükséges darabok egyike újdonságunk, a kókuszdió héjából készített mozaik. A Cocobeat névre keresztelt design-termékcsalád alapanyagát tekintve is megállja helyét (öko)világunkban. A magas minőség hátterében alapos, jól átgondolt és szigorú előkészítési folyamat áll. Sűrűségének és nagyfokú szilárdságának köszönhetően védett a gombákkal, mikroorganizmusokkal szemben, így nem kell tartanunk a penész jelentkezésétől vagy a nedvesedéstől. Összetételének köszönhetően kiváló hőszigetelője és burkolata lehet oldalfalunknak és padlónknak, hosszú élete és tartóssága miatt pedig nem kell gondoskodnunk a cseréjéről sem.

Amikor a látvány és a funkció egyensúlyban marad

Aki meleg, barátságos és otthonos környezetet szeretne teremteni a lakás vizes helyiségeiben is, annak kifejezetten ajánlott ez az extravagáns, mégis természetes és időtálló burkolat, mely egzotikus megjelenésével megnyugtató és üdítő látvány is egyben.

Kókuszdió mozaikburkolat alkalmazása fürdőszobában 

A Cocobeat mozaikcsalád funkcionalitása, külleme és ökológiája egyaránt fontos volt a termék megalkotójának. Az nem kérdés, hogy esztétikus és kellemes megjelenésű, de valóban víz-, pára- és penészálló lenne? – merül fel a kérdés. Mi történik, ha nedvesség éri, hiszen mégiscsak kókuszdióhéj!? A jó hír az, hogy gyanta-tartalmának köszönhetően a víz nem tud beszivárogni a pórusaiba, így nem keletkezhet penész. Felrakása egyszerű, az eljárás ugyanaz, mint bármely más, eddig látott mozaikcsaládnál. Válogatott elemekből áll: szín, görbület és vastagság szerint csoportosított héjdarabkák alkotják egységes szerkezetét.

Az igényesség erény

A kókuszdióhéj-mozaik kiválóan alkalmas yachtok belsejének kialakítására, bútorok felületének takarására, fal- és padlóburkolásra, bármire, ami kreativitásunkat hűen tükrözi. Engedjük szabadon fantáziánkat, valósítsuk meg egyedi ötleteinket, adjunk teret igényeinknek, hiszen a minőségi alapanyag felhasználásával egészen különleges, mutatós és higiénikusan elegáns tereket képezhetünk. A siker pedig garantált lesz.

Forrás: www.cocobeat.hu

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?